Annonce
Håndbold

Stor profil vender tilbage til Bjerringbro FH

Louise Søndergaard var en stor profil, da hun senest optrådte for Bjerringbro FH. Arkivfoto: Morten Pedersen
Bjerringbro FH får i næste sæson en stor profil tilbage på holdkortet. Louise Søndergaard, som i den forgangne sæson har scoret 115 mål i den bedste svenske række, skal atter optræde for BFH.
Annonce

Bjerringbro: Håndboldkvinderne fra Bjerringbro FH får fra næste sæson tilgang af en profil, som tidligere har vist særdeles lovende takter i den blå trøje.

Venstrehåndsspilleren Louise Søndergaard var i sæsonen 2018/2019 en bærende spiller, som tæskede et pænt stykke over 100 mål i nettet og endte højt oppe på topscorerlisten i 1. division i en sæson, hvor BFH blot var playoff-kampe mod Ajax København fra at rykke op i ligaen.

Den præstation skabte interesse for den blot 20-årige spiller, som endte med at rykke til Sverige, hvor hun blev tilknyttet Skövde HF.

Her har hun også vist prøver på sit talent. Hun har scoret 115 mål i 21 kampe og er placeret som nummer fire på topscorerlisten i den bedste svenske række. Statistisk set er hun også den mest effektive spiller på Skövde-holdet, som endte som nummer ni i tabellen.

Men i sæsonen 2020/2021 er det altså igen Bjerringbro FH som får glæde af hende. Ifølge Skövdes hjemmeside er det et ønske om også at kunne kombinere håndbolden med andet i livet, der får Louise Søndergaard til at vende tilbage til BFH.

- Louise vil noget andet i livet, og vi har respekt for hendes beslutning. Men vi kommer til at mindes hendes fantastiske underhåndsskud, som har været en stor inspirationskilde for mange unge spillere i klubben, og vi ønsker hende held og lykke i fremtiden, siger Skövdes ordfører Anders Wilik til klubbens hjemmeside.

Opholdet i Sverige har gjort, at jeg har fået lagt mere på mit håndboldspil, men også på det personlige plan. Selvom jeg kun har været væk i en sæson føler jeg, at det rigtige for mig på nuværende tidspunkt, er at vende hjem til Danmark og min hjemegn.

Louise Søndergaard, Bjerringbro FH

Annonce

Vil hurtigt falde til

I Bjerringbro FH står man klar med åbne arme.

- Det var en rigtig glædelig meddelelse vi fik, da Louise meddelte os, at hun er til rådighed for Bjerringbro FH til den kommende sæson. Louise er en spiller, der hurtig falder ind på holdet, da hun kender mange af spillerne, kender vores spillestil, og kender klubben. Hun er stadig ung, så jeg forventer at vi kan udvikle hende meget mere. Vi glæder os rigtig meget til at se hende igen i den blå trøje, siger BFH-træner Jesper Bangshøi om tilgangen af profilen.

Louise Søndergaard ser frem til igen at tage fat hos BFH.

- Jeg har haft en rigtig god sæson i det svenske. Opholdet i Sverige har gjort, at jeg har fået lagt mere på mit håndboldspil, men også på det personlige plan. Selvom jeg kun har været væk i en sæson føler jeg, at det rigtige for mig på nuværende tidspunkt, er at vende hjem til Danmark og min hjemegn. I Bjerringbro FH har jeg gode muligheder for at foretage mig andre ting i mit liv ved siden af håndbolden. Jeg glæder mig utroligt meget til igen at blive en del af holdet, siger Louise Søndergaard i en pressemeddelelse.

Louise Søndergaard har tidligere spillet i Randers HK og Skanderborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce