Annonce
Rundt om Viborg

Stor Stoholm-forening samles igen i hallen

Foreningen Sport på Tværs starter endnu en sæson i Stoholm Fritids- og Kulturcenter med gymnastik på gulvet - det bliver dog med restriktioner i forhold til Covid-19. Arkivfoto: Morten Dueholm
Sport på tværs i Stoholm er klar til at starte sæsonen på trods af Covid-19. Det sker på  torsdag i Stoholm Fritids- og Kulturcenter, hvor to haller kan komme i brug, hvis man bliver over 100.
Annonce

Stoholm: Stoholm-foreningen Sport på Tværs er klar til at starte indendørs sæsonen igen på trods af Covid-19.

Normalt sættes den indendørs sæson i gang den første torsdag i september - i år den 3. september - men det er blevet udskudt på grund af coronaen, og første samling bliver i stedet på torsdag den 17. september fra klokken 9.30. Her mødes man til en times gymnastik - som altid med Sinna Maagaard i spidsen for et program, hvor alle kan være med.

- Vi har været til møde hos DGI for at få styr på restriktionerne, og nu er vi klar til at starte med en række forholdsregler, siger formanden for Sport på Tværs, Mogens Nielsen fra Stoholm.

Således er det bestemt, at det må være højst 100 - det vil 99 gymnaster plus instruktør Sinna Maagaard i hal 1. Kommer der flere så kommer de ind i hal 2, hvor der vil være storskærm, så man kan være med i gymnastikken alligevel.

Sædvanligvis er der stor opbakning til netop gymnastikken og de øvrige aktiviteter i hallen om torsdagen, og deltagertallet kan snildt ligge et sted mellem 160 og 190.

- Jeg regner ikke med, at der kommer helt så mange som normalt. Der er flere, der er lidt bekymrede, så der vil være færre i hvert fald i starten, og det er jo fair nok. Vi skal jo passe på og passe på hinanden, siger Mogens Nielsen.

Annonce

Kom i god tid

Man opfordres i øvrigt til at komme i god tid denne dag, da bestyrelsen skal registrere alle deltagere med navn og telefonnummer eller mail, så man kan gennemføre smittesporing, hvis uheldet skulle være ude. Desuden er der selvfølgelig sprit og afstand på en-to meter mellem hver gymnast på gulvet.

Desuden skal man denne første gang tage en måtte og en elastik, og medbringe det sæt hver gang fremover. Liggemåtter kan være alvorlige smittebærere, så man skal bruge den man får udleveret og det samme med elastikkerne, der alle er blevet vasket, oplyser Mogens Nielsen.

I begyndelsen bliver man vist derhen, hvor man skal være, og der skal man blive. De personer, der er i hal 1 og hal 2, må ikke have den samme udgang, og når der kommer flere aktiviteter, så skal man blive i samme hal og ikke gå frem og tilbage mellem hallerne.

Reglerne gælder foreløbigt frem til den 31. oktober.

De første par gange er der kun gymnastik på programmet hos Sport på Tværs. Ellers er foreningens faste tilbud også ringo, bowls, bob, motionsrum, billard/pool, kroket, krolf, foredrag, stavgang, rejser, gå-ture, badminton og power walking.

Medlemstallet hos Sport på Tværs ligger rimeligt stabilt i omegnen af 270 medlemmer, hvor de fleste er pensionister og efterlønnere. Men alle er velkomne, understreger man.


Jeg regner ikke med, at der kommer helt så mange som normalt. Der er flere, der er lidt bekymrede, så det vil være færre i hvert fald i starten.

Mogens Nielsen, formand for Sport på Tværs.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Stortalent efter perlemål: Jeg har tit drømt om at sætte den i krydset på Viborg Stadion - nu har jeg gjort det

Viborg

Nu brøler kronhjortene

Viborg

Lad os sikre den bedst mulige velfærd

Rundt om Viborg For abonnenter

Tre polakker sigtet og varetægtsfængslet for tyverier fra varebiler på Viborg-egnen: - Man stjæler godt i Danmark

Sport For abonnenter

Rutineret back har manglet procenter - men er sulten efter at erobre stamplads tilbage

Annonce