Annonce
Navne

Stor Viborg-virksomhed ansætter ny økonomichef

42-årige Brian Thrane ser frem til de nye udfordringer hos Jysk Display. Pressefoto.
Jysk Display, som er Nordeuropas største totalleverandør af messestande, ansætter en erfaren økonomichef for at skærpe sin position og internationale profil.
Annonce

Viborg: Fra 1. februar får Viborg-virksomheden Jysk Display et nyt ansigt på ledelsesgangen.

42-årige Brian Thrane tiltræder som Chief Financial Officer, i daglig tale CFO, og medlem af ledergruppen i Jysk Display A/S, som holder til på Morsøvej i det vestlige Viborg.

Virksomhedens administrerende direktør, Jacob P. Jensen, er glad for, at det er lykkedes at tiltrække en kapacitet som Brian Thrane.

- Han kommer med en bred erfaring, som er yderst relevant for os på den vækst- og forandringsrejse, vores virksomhed er på, hvilket han gennem en lang årrække har bevist. Senest hos Erik Arkitekter. Derudover evner Brian at holde et klart fokus på den ledelsesopgave, der følger med i at arbejde i en organisation med et højt aktivitetsniveau inden for kompleks projektledelse, siger Jacob P. Jensen.

Annonce

Skabe værdi

Brian Thrane, som også selv bor i Viborg, glæder sig til de nye udfordringer hos virksomheden, som beskæftiger omkring i alt 80 medarbejdere.

- Jeg ser frem til at begynde hos Jysk Display, der er en spændende virksomhed med stærke værdier og en klar strategi. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at understøtte arbejdet med at levere messeoplevelser i verdensklasse og skabe værdi til og for kunderne, investorerne og medarbejderne, siger han.

Den 42-årige mand er økonomisk uddannet fra Aalborg Universitet, og han har udover sin seneste stilling hos Erik Arkitekter været ansat hos blandt andet Martin Professional, Bang & Olufsen, Dantherm og Deloitte.

- Vi ser frem til at byde velkommen til Brian Thrane og til at få glæde af hans omfattende finansielle og ledelsesmæssige erfaring, slutter Jacob P. Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Annonce