Annonce
Bjerringbro

Store dele af nyt lejlighedskompleks er allerede udlejet

Lejlighedsbyggeriet på Rossensgade i Bjerringbro kom sent i gang, men til juli flytter de første beboere ind. Foto: Christine Krüger Hansen
Interessen for boligselskabets nye lejligheder ved Madsens Hotel er ganske stor.

Bjerringbro: Byggeriet af de nye lejligheder på Rossensgade, hvor dele af Madsens Hotel før lå, nærmer sig sin afslutning, og de første lejere flytter ind til juli.

Selvom der endnu ikke er nogle af boligerne, der står helt færdig, så har der været en rigtig fin interesse for at leje sig ind i de nye lejligheder, der da også ligger helt centralt i Bjerringbro - tæt på både indkøb og gågade.

- Der er 33 boliger i alt, og af dem har vi allerede lejet 19 af lejlighederne ud, så vi er super tilfredse, fortæller Søren Christiansen, der er udlejningschef hos Boligselskabet Sct. Jørgen.

Annonce

De fleste lejemål er klar 1. august, nogle få allerede 1. juli, og om en lille måned, nemlig den 1. juni inviterer boligselskabet fremtidige lejere og andre nysgerrige på et arrangement, det kalder "åben byggeplads".

- Det bliver om eftermiddagen, når håndværkerne er taget hjem, og her vil vi vise rundt i byggeriet både udenfor og indenfor, og der vil være mulighed for at se nogle af lejlighederne, siger Søren Christiansen.

Skrift om hotellet

Iblandt de 33 lejligheder er der både to, tre og fire-værelses lejligheder at vælge mellem, og beboelsesarealet svinger mellem 48 og 115 kvadratmeter.


Mange af dem er allerede lejet ud, og jeg tror med næsten 100 procents sikkerhed, at de alle vil være lejet ud, når de er bygget færdig

Søren Christiansen, udlejningschef hos Boligselskabet Sct. Jørgen


- Det er, hvad vi kalder familieboliger, og der er lige stor efterspørgsel på alle størrelser, forklarer Søren Christiansen

Det er Boligselskabet Sct. Jørgen, der står bag byggeriet, og selskabet har allerede udlejet to tredjedele af lejlighederne. Foto: Christine Krüger Hansen

- Vi er meget fortrøstningsfulde hvad angår udlejningen men er ikke vildt overrasket, for vi havde også en lang interesseliste, inden byggeriet gik i gang, siger han.

Interesse er der også for de nye rækkehuse, som Boligselskabet Sct. Jørgen er ved at bygge på Hindbærkrattet.

Her skyder 12 rækkehuse op, og de er klar til indflytning i august og september.

- Mange af dem er allerede lejet ud, og jeg tror med næsten 100 procents sikkerhed, at de alle vil være lejet ud, når de er bygget færdig, siger Søren Christiansen.

Direktør hos Boligselskabet Sct. Jørgen Hans Erik Lund er begejstret for den store interesse der er for selskabets nybyggeri i Bjerringbro og særdeles glad for, at man hos boligselskabet har formået at bevare det gamle hotel, der nu igen står og ser smukt ud.

- Eftersom de nye lejligheder er bygget på dele af den gamle hotelgrund, har vi også besluttet at få lavet et skrift, der fortæller hotellets historie. Den vil vi give til de nye lejere, og efterfølgende vil det kunne købes på Bjerringbro lokalhistoriske Arkiv, fortæller Hans Erik Lund.

Lejlighedsbyggeriet ligger på dele af den gamle hotelgrund og støder op til Madsens Hotel, der er blevet istandsat og nu huser sundshedscentret.  Foto: Christine Krüger Hansen

Det er Bjerringbro-mand og byrådsmedlem Niels Jørgen Ottesen, der har fået opgaven med at sammensætte skriftet, og han fortæller, at han har været i gamle scrapbøger og indtil nu ubrugte kilder for at færdiggøre skriftet, der også prydes af en lang række billeder af hotellet gennem dets lange levetid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Vent med at smide mundbindet i skraldespanden: Det skal fortsat bruges på sygehuset og ved lægen

Annonce