Annonce
Viborg

Store indflytterdag i banebyen

Viceværten bød de nye beboere velkommen til Boligselskabet Sct. Jørgens lejligheder på Erik Ejegods Vej. PR-foto
Boligselskabet Sct. Jørgen bød torsdag velkommen til sine første beboere i Viborg Baneby.
Annonce

Viborg: Der var spænding og glæde i luften på Erik Ejegods Vej, da Boligselskabet Sct. Jørgen torsdag 17. september bød velkommen til de nye beboere i banebyen.

Indgangen til de nye flotte boliger var pyntet med flag, og i hver bolig stod der en lille velkomstpakke. Beboerne ankom i hold hele dagen og modtog nøgler og vejledning til boligerne.

- Det er de første beboere i banebyen, som vi byder velkommen. Banebyen er et spændende nyt og centralt område, som stadig er under udvikling, og vi har glædet os meget til, at vores første beboere flytter ind og begynder at bruge området aktivt, siger kommunikationschef hos Boligselskabet Sct. Jørgen Anne Mette Primdahl Nielsen i en pressemeddelelse.

Beboerne ankom i hold dagen igennem. PR-foto
Annonce

Meget efterspurgte

Velkomstkomiteen fra boligselskabet bestod af beboernes kommende vicevært og inspektør samt den udlejningsmedarbejder, som de nye beboere har været i dialog med omkring fremvisning og udlejningen af de attraktive boliger.


Vi har glædet os meget til at vores første beboere flytter ind og begynder at bruge området aktivt.

Anne Mette Primdahl Nielsen, kommunikationschef hos Boligselskabet Sct. Jørgen


- Boligerne på Erik Ejegods Vej ligger tæt på banebroen, hvilket sikrer en nær adgang til Viborg midtby. De øverste af boligerne har i øvrigt en fantastisk udsigt ud over Viborg by, og med tagterrasse med opholdsrum og orangeri. Dette har alt sammen gjort, at boligerne har været meget efterspurgte, og vi har haft en lang liste af lejere, der var interesserede, siger Anne Mette Primdahl Nielsen.

Næsten alle Sct. Jørgens boliger på Erik Ejegods Vej er udlejede på nuværende tidspunkt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Liveblog: Stort flertal bag ny hjælpepakke - her er de vigtigste punkter

Annonce