Annonce
Viborg

Stort arkitektfirma holder hjulene i gang - også i en krisetid

Der er god grund til, at administrerende direktør Sine Juul Praastrup fra Erik Arkitekter smiler. Virksomheden står godt rustet til den kommende tid. Pressefoto.
I slipstrømmen på covid-19 står arkitektbranchen i en ny virkelighed med flere udfordringer. Det påvirker også Erik Arkitekter, som dog står godt rustet i en tid, hvor ingen ved, hvad morgendagen bringer.
Annonce

Viborg: Corona-krisen rammer i en eller anden forstand alle brancher, og arkitekterne går tilsyneladende heller ikke fri.

Et af landets største arkitektfirmaer, Erik Arkitekter, som har sit hovedsæde i Sparregade midt i Viborg, har netop holdt sin årlige generalforsamling over kommunikationsmediet Skype.

På trods af den helt usædvanlige måde at holde en generalforsamling på var konklusionen, at arkitektfirmaet står godt rustet til fremtiden.

Generalforsamlingen var hurtigt overstået med godkendelse af årsregnskabet, som viste en vækst i bruttofortjenesten på fire procent. Regnskabet viste videre en vækst i resultatet før skat på hele 198 procent og en egenkapital, som er vokset med 38 procent.

- Det er derfor en sund og robust virksomhed, som møder 2020 og de udfordringer, vi alle står over for nu, skriver Erik Arkitekter til folkebladet i en pressemeddelelse.

Annonce

Godt rustet

Og udfordringer i det kommende år er der med sikkerhed nok af - også i en arkitektbranche, som i forvejen er i heftig forandring.

For den store lokale arkitektvirksomhed betyder corona-krisen, at virksomheden overvejer at etablere et nødberedskab hen over sommeren, som skal stå klar, hvis pandemien medfører en lang række udskudte og nye opgaver.

- Vi vil fokusere vores ressourcer og sikre, at vi fortsat kan levere høj kvalitet til vores mange faste kunder, skriver virksomheden, som også oplyser, at alle medarbejdere nu kan arbejde hjemmefra, uden at det har betydet en nedgang i produktionen.

Erik Arkitekter ser derfor ud til at være godt rustet til den kommende tid, både økonomisk, men i lige så høj grad på opgavesiden - corona-epidemi eller ej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Stortalent efter perlemål: Jeg har tit drømt om at sætte den i krydset på Viborg Stadion - nu har jeg gjort det

Viborg

Nu brøler kronhjortene

Viborg

Lad os sikre den bedst mulige velfærd

Rundt om Viborg For abonnenter

Tre polakker sigtet og varetægtsfængslet for tyverier fra varebiler på Viborg-egnen: - Man stjæler godt i Danmark

Sport For abonnenter

Rutineret back har manglet procenter - men er sulten efter at erobre stamplads tilbage

Annonce