Annonce
Viborg

Stort gravearbejde ved Vestre Ringvej: Bilforhandler i to plan flytter ind til efteråret

1850 kvadratmeter bilhus i to etager bliver opført på hjørnegrunden Vestre Ringvej, Vestermarksvej og Ålandsvej. Foto: Morten Dueholm
Et bilhus i to plan er på vej ved en af Viborgs mest trafikerede veje. Til efteråret forlader Dahl Biler de nuværende lokaler på Gl. Skivevej og flytter ind i de nye.

Viborg: Mange har nok set, at der er gang i et bemærkelsesværdigt gravearbejde ud mod Vestre Ringvej.

Et dybt hul er begyndelsen på et markant byggeri, som hen over sommeren vil vokse sig større foran de tusinde af bilister, der kører gennem rundkørslen ved Vestermarksvej og Lundvej.

To etager bliver der, når det står færdigt, og Dahl Biler flytter ind.

Efter planen skal det ske 1. september, men det kan sagtens være, at måneden kommer til at hedde oktober, før alt står klar. Men så bliver det også et visuelt flot syn, fortæller afdelingsleder Jens-Jacob Dahl:

- Når man kommer gennem rundkørslen, kan man se ind i værkstedet i stueetagen - altså den nederste del - mens man kan se udstillingen af biler på 1. sal, lyder det fra afdelingslederen.

Der er flere gode grunde til, at Dahl Biler rykker fra Gl. Skivevej og til placeringen ud til Vestre Ringvej.

- Vi får mere plads. Vi kommer op på 1850 kvadratmeter, hvor halvdelen cirka er til værkstedet. Dermed bliver det nye værksted samme størrelse som det, vi har nu, men det bliver bedre indrettet, så vi kan være mere effektive. Og selve salgsafdelingen vokser til dobbelt størrelse, siger Jens-Jacob Dahl.

Der har været gang i grave- og nedbrydningsmaskiner ved Vestre Ringvej den senere tid. Foto: Morten Pedersen

Super beliggenhed

En stor og flot salgsafdeling kan blandt andet medføre, at Dahl Biler kan forhandle flere bilmærker, da det tit er et krav fra producenterne, at rammerne har nogle særlige standarder.

Og så bliver beliggenheden bare ikke bedre.

- Det er jo den mest trafikerede vej i Viborg, så placeringen er optimal. Det kan man også se ved, at så mange bilforhandlere samles herude i det her område, siger afdelingslederen.

Dahl Biler rykker alle sine aktiviteter med fra Gl. Skivevej, og det vides endnu ikke, hvad der skal være i de efterladte lokaler.

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Diskussion om træ-politik er ikke slut endnu

Annonce