Annonce
Viborg

Street Food-leder: Jeg siger farvel til mit barn

Pablo Fouilloux har i to år været daglig leder af Viborg Street Food - det job må han sige farvel til, når Street Food lukker 20. juli. Arkivfoto
I to år har Pablo Fouilloux stået i spidsen som daglig leder for Street Food i Viborg, og han er tydeligt berørt over lukningen.

Viborg: - Vi har prøvet alle mulige forskellige veje. Men hvis vi ikke tjener penge, og det ikke kan løbe rundt, så giver det bare ingen mening at fortsætte.

Sådan lyder det fra Viborg Street Foods daglige leder, Pablo Fouilloux, der i en uges tid har været bekendt med den beslutning, der onsdag eftermiddag blev meldt officielt ud:

Viborg Street Food lukker den 20. juli.

Inklusiv baren er der syv madsteder tilbage i Street Food. Et markant lavere tal end de 18 boder, der var til at begynde med. Lukningen sker altså efter en længere periode med tilbagegang for Viborg Street Food, og selvom man har prøvet forskellige tiltag og ændringer, har den negative udvikling ikke været til at stoppe.

- Jeg synes selv, at jeg personligt har gjort alt for at vende det. Street Food er mit barn, som jeg nu skal sige farvel til. Det føles helt tomt.

- Men det har været hyggeligt at være med til, og vi har haft det godt med de mange internationale medarbejdere. Jeg er stolt over det, vi har gjort sammen, selvom det ikke lykkedes til sidst, siger Pablo Fouilloux.

Annonce

Et ordentligt farvel

Mellem 20 og 25 medarbejdere skal nu finde et andet arbejde, og den daglige leder ser det som en af hans væsentligste opgaver at få de personer godt videre.

- Mit fokus bliver på at få lukket Street Food godt ned, så der ikke er nogle løse ender. Og så vil jeg gøre alt for at hjælpe mine medarbejdere videre. De har gjort så meget for Street Food, som ikke kunne have kørt uden dem, siger Pablo Fouilloux, der ikke selv har tænkt over, hvad han skal sigte efter jobmæssigt, når Street Food lukker.

- Nu har jeg været her i to år, og det har fyldt meget i mit liv. Jeg aner ikke, hvad jeg skal lave, når der er lukket. Det er lidt skræmmende.

Det skal dog ikke være en sorgens dag, når Viborg Street Food lukker lørdag den 20. juli. Pablo Fouilloux vil sige farvel med en fest.

- Vi går ud med hovederne løftet, og der skal være fest med god mad, medarbejderne, kunderne og god musik. Vi vil sige farvel på en god måde, slutter han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Margrethe sejler igen

Annonce