x
Annonce
Sport

Streg spiller ikke flere VHK-kampe i 2017

Stine Bodholt kommer med stor sandsynlighed ikke i kamp for VHK mere i 2017. Arkivfoto: Martin Ravn

Viborg HK's landsholdsstreg Stine Bodholt er ikke i spil til hverken onsdagens kamp mod Aarhus United eller returopgøret mod Podravka.

Viborg: Stine Bodholt kommer ikke i kamp for Viborg HK mere i 2017.

Det bekræfter klubbens cheftræner Allan Heine, der ikke har landsholdsstregen med i planerne til hverken onsdagens kamp mod Aarhus United eller til lørdagens EHF Cup-returkamp mod kroatiske Podravka.

Stine Bodholt er udtaget til den danske VM-trup, men Allan Heine vil helst ikke forholde sig til udsigterne omkring en VM-deltagelse.

- Det er svært at sige noget om lige nu. Men jeg er selvfølgelig bekymret på Stines vegne, når hun ikke kan spille vores sidste kampe og ikke har været med i flere kampe i træk, siger Allan Heine.

Hvordan vil du som hendes klubtræner have det med at sende hende til VM?

- Hvis hun når at blive fuldstændig klar, så har jeg det fint med det. Men er hun ikke klar, så vil jeg da sidde ret usikkert i min stol. Det vil jeg ærligt indrømme, siger VHK-træneren.

Annonce

Ramt af sygdom

Det er sidst på efteråret, og der er spillere, som er slidt, men Allan Heine oplever, at der er masser af energi tilbage hos de spillere, som ikke er plaget af skader.

- Men vi har været lidt uheldige på den front. Og så har vi i tillæg haft flere spillere nede med sygdom i weekenden og i begyndelsen af denne uge. Så jeg er lidt usikker på, hvor klar de bliver. Så vi er lidt ramt, siger cheftræneren, der omvendt kan glæde sig over, at Line Uno ser ud til at slippe godt fra en voldsom tackling i weekendens kamp mod Podravka.

Playmakeren slog sig i tacklingen, men har kunnet træne med, og træneren forventer, at hun er klar til onsdagens kamp.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Unormale tider - unormale løsninger!

Annonce