Annonce
Rund om Viborg

Strikkerebellen fortæller i Stoholm

Mette Larsen holder foredrag i Stoholm. Pressefoto.

Stoholm: Har du lyst til at slippe grænserne og prøve noget nyt – give slip på regler og alt, hvad du har lært om, hvad man kan og ikke kan inden for strik?

Så er der mulighed for at høre mere onsdag den 11. september, når Mette Larsen er gæst på Stoholm Bibliotek.

Mette Larsen praktiserer det, hun kalder grænseløs strik og har derfor fået tilnavnet strikkerebel. Grænseløs strik er en strikkeform uden opskrifter, hvor kreativiteten og fantasien flyder frit. Under foredraget berøres også, hvordan Mette Larsen fandt frem til strikkeformen. Livet tog nemlig en drejning, der gjorde, at Mette Larsen måtte se livet på en ny måde. Men trods stress og pres ville hun strikke, og strikke gør hun stadig. Bare på hendes måde.

Mette Larsen siger: "Strik er for mig en rejse hver eneste gang, et eventyr hvor alt kan ske, og alt sker – tro mig. Her gælder ingen regler, ingen jantelov, kun lyst og en ubehændig lyst til bare at gøre det, jeg har lyst til".

Man kan se mere om Mette Larsen på facebooksiden Kreativ strik – No limits.

Foredraget kan opleves onsdag den 11. september kl. 15.30-17.30 på Stoholm Bibliotek og er arrangeret i et samarbejde mellem SI-KI garn og Helse, Stoholm Menighedsråd, Sport på Tværs, Borgerforeningen v/Trivselspiloterne og Viborg Bibliotekerne. Billetter koster 30 kroner inklusiv kaffe og kage, og de kan købes på www.viborgbib.dk, og på alle biblioteker i Viborg Kommune.

Her kan man få masser af tips til at strikke - uden opskrift. Pressefoto
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce