Annonce
Bjerringbro

Succes for lokal virksomhed betyder flytning

Til sommer flytter Jyndbjerg Møbelsnedkeri, der er ejet og drevet af Lene Nissen og Jonny Skov, til Hadsund. Pressefoto
Stor efterspørgsel efter danske møbler i træ skaber vækst hos Jyndbjerg Møbelsnedkeri ved Mammen.
Annonce

Mammen: Jyndbjerg Møbelsnedkeri har igennem de seneste par år oplevet stor fremgang. Senest som følge af corona-epidemien, hvor flere møbel- og interiørvirksomheder efterspørger produkter, der er fremstillet i Danmark. Desuden har møbelsnedkeriets fokus på bæredygtighed og miljøcertificeret træ vundet genklang hos kunderne.

Nye kunder, nye projekter og generel travlhed med eksisterende kunder betyder derfor, at Jyndbjerg Møbelsnedkeri flytter til nye lokaler i den nedlagte Hadsund Syd Station på Mariagervej 3 i Hadsund. Her træder virksomheden ind i et fællesskab med andre virksomheder.

- Efter den første corona-bølge oplever vi en stor efterspørgsel efter møbler, brugskunst og andre trækomponenter, som vi udvikler i tæt samarbejde med vores kunder. Det har fået større betydning, at vi producerer i Danmark, og at vi er tætte på og kan producere i fleksible seriestørrelser og nu også er gearet til mere vækst, fortæller indehaver Jonny Skov.

Sammen med Lene Nissen har han drevet møbelsnedkeriet siden 2012, men nu er det blevet tid til at rykke teltpælene op.


Efter den første corona-bølge oplever vi en stor efterspørgsel efter møbler, brugskunst og andre trækomponenter, som vi udvikler i tæt samarbejde med vores kunder.

Jonny Skov, indehaver af Jyndbjerg Møbelsnedkeri


Og at det bliver Hadsund og eksempelvis ikke Bjerringbro skyldes, at det netop er den gamle stationsbygning i Hadsund, syd for fjorden, der passer møbelsnedkeriets behov bedst.

Annonce

Flere ansatte

Og det er ikke kun virksomheden der flytter. Lene Nissen og Jonny Skov har drevet deres virksomhed fra deres private hjem på Jyndbjergvej, og derfor betyder en flytning af virksomheden også en flytning for parret, der flytter fra deres hjem ved Mammen til Hadsund.

Flytningen betyder, at møbelsnedkeriet stort set fordobler produktionsarealet, og i fremtiden kommer til at råde over 1.700 kvadratmeter i produktion. Produktionen er dermed gearet til vækst, samtidig med at de nye produktionslokaler muliggør en langt mere effektiv produktion i rigtige industrihaller.

- De større lokaler og den vækst, møbelsnedkeriet er i gang med, betyder også, at virksomheden har planer om at ansætte flere folk, siger Lene Nissen.

Omtrent en tredjedel af hele Hadsund Syd Station overtages af Jyndbjerg Møbelsnedkeri og knap halvdelen af produktionshallerne. Alle fastansatte har valgt at flytte med.

Jyndbjerg Møbelsnedkeri udvikler og producerer møbler, brugskunst og andre trækomponenter med fokus på leveringssikkerhed, fleksibilitet og den helt rigtige færdige løsning i tæt samarbejde med virksomhedens kunder. Det fortsætter virksomheden med i de nye lokaler.

- Flytningen kommer til at foregå i sommerferien 2021. På denne måde undgås forstyrrelser i vores daglige drift, forklarer Lene Nissen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
USA

Følg med live: Trump har forladt Det Hvide Hus - snart skal Biden indsættes som USA's næste præsident

Annonce