Annonce
Viborg

Succes til motorkører fra Viborg - trods flere uheld i weekenden

Henrik Bollerslev var med til at vinde afdelingen i den tyske serie, men han havde en afkørsel i weekenden. Privatfoto
Weekenden gik bestemt ikke glat for motorkøreren Henrik Bollerslev fra Viborg. Men trods flere uheld blev det til endnu en sejr i en tysk motorsportsserie.
Annonce

Motorsport: Henrik Bollerslev og WS Racing kunne nok engang glæde sig over en klasse-sejr i den tyske løbsserie Nürburgring Langstrecken Serie.

Men weekenden gik langtfra lige efter bogen.

For det første var vejret en gevaldig drillepind. Fredagens test blev kørt i stegende hede og i en bil, hvor aircondition-anlægget aldrig kom til at virke.

Lørdag var vejret så et helt andet, og det tæskede ned med vand over banen. Det betød desværre, at teamets bil led overlast i kvalifikationen.

- Min holdkammerat Niklas Kry kørte kvalifikationen, og det begyndte at regne lige inden. Der kom rigtig, rigtig meget vand, og selvom han kørte meget forsigtigt, så gik det galt. Han fik listet den smadrede bil tilbage til garagen, men vores eneste omgangstid blev den - så vi startede bagerst, siger Henrik Bollerslev om weekendens første uheld.

Vejret slog nok engang om, og WS Racing satsede på tørvejrs-dæk, hvilket gav pote, da løbet endelig kom i gang - men sejren kom ikke i hus uden problemer.

Et enkelt sted på banen var nemlig ikke helt tørt, hvilket snød Henrik Bollerslev. Audien røg af banen, men slap heldigvis nådigt. Efter en hurtig tur i garagen lykkedes det at komme tilbage på banen og gennemføre og vinde løbet.


Der kom rigtig, rigtig meget vand, og selvom han kørte meget forsigtigt, så gik det galt.

Henrik Bollerslev
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Annonce