Annonce
Kultur

Succesfuld bogservice udvides til Bjerringbro

Nu kan man også i Bjerringbro få udleveret poser med bøger, man har bestilt på biblioteket. Foto: Morten Pedersen
Viborg Bibliotekerne tilbyder nu takeaway-bøger i Bjerringbro.

Bjerringbro: Borgere i Bjerringbro og omegn kan glæde sig til de populære bogposer, når "Takeaway-bøger" åbner i endnu en by.

Fra tirsdag den 31. marts blev det nemlig muligt at bestille bøger til afhentning i både Bjerringbro og Viborg. Samarbejdet i Bjerringbro sker med den lokale dametøjsbutik Eliza.

Med 178 bogbestillinger i Viborg siden lanceringen i weekenden er det nye bogkoncept kommet godt fra start, fortæller biblioteks- og borgerservicechef i Viborg Kommune Britta Thuun-Petersen:

- Vi er rigtig glade for den overvældende tilbagemelding, vi har fået fra borgerne. Allerede i løbet af de første par dage, hvor bogbestillingerne tikkede ind på viborgbib.dk, var det tydeligt, at det nye bibliotekstilbud var populært.

Bogbestillingen sker på bibliotekets hjemmeside. Man kan bestille højst 10 bøger ad gangen, og når bogposen er klar til afhentning, modtager man en bekræftelsesmail med dato og bestillingsnummer.

I Bjerringbro kan borgerne hente bøgerne hos tøjbutikken Eliza på adressen Storegade 3 i Bjerringbro. Afhentningen kan ske i butikkens åbningstid.

De udlånte bøger skal først afleveres tilbage, når Viborg Bibliotekerne igen åbner for offentligheden. Man medbringer sit bestillingsnummer ved afhentning af bogposen. Hentes bøgerne ikke inden fem dage, sendes de retur til Viborg Bibliotekerne.

Foreløbig kører tilbuddet om takeaway-bøger, indtil Viborg Bibliotekerne må åbne igen.

I Bjerringbro kan man bestille frem til tirsdag den 7. april, idet Eliza holder åbent påskelørdag den 11. april.

Takeaway-bøger åbner igen for bestilling søndag den 12. april.

Viborg Bibliotekerne følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger om hygiejne og sikkerhed. Bibliotekets medarbejdere spritter hænder af mellem pakningen af hver bogpose, ligesom arbejdsstationerne sprittes af minimum to gange dagligt.

Ved håndtering af bøgerne har bibliotekarerne handsker på, og bogposerne lukkes til med clips. Når bogposen er pakket og har stået i karantæne i 48 timer, er de klar til afhentning hos Eliza.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Endnu to Viborg FF-kampe fastlagt

Annonce