Annonce
Rundt om Viborg

Superuge for Stoholm Atletik

Iben Dahl satte to nye danske rekorder ved hjemmestævnet i Stoholm. Privatfoto

Stoholm: Stoholm Atletik har haft hvad man vel godt kan kalde lidt af en superuge i den forgangne uge.

Man startede med hjemmestævne mandag den 3. juni, hvor der deltog 101 atleter fra seks forskellige klubber. Heraf 27 af klubbens egne atleter. De 27 atleter satte 38 personlige rekorder og derimellem to nye danske rekorder til Iben Dahl. Hun slog sin egen danske rekord fra sidste år med et kast på 50,88 meter, hvilket er en forbedring på mere end tre meter. Samtidig satte hun ny dansk rekord i vægtkast, med et resultat på 17,64 meter, fortæller formanden for Stoholm Atletik, Anita Skov i en mail til folkebladet.

Onsdag den 5. juni havde klubben syv atleter til DGI Mesterskaber for Region Vestjylland i Ringkøbing. Her var der tale om 3-kamp, altså skulle alle atleter have ét løb, ét spring og ét kast. De syv atleter kom hjem med fem medaljer. Tre af guld og to af sølv. Der blev sat 14 nye personlige rekorder denne dag af de syv atleter.

Sidst men ikke mindst var Iben Dahl og Marie Louise Holmgaard til kastemangekamp i Holstebro den 8. juni. Her blev Iben nummer et i sin aldersgruppe, og Marie Louise blev nummer tre i sin aldersgruppe. De lavede begge nye personlige rekorder i kuglestød.

"Så en rigtig flot uge for vores dygtige atleter," konkluderer Anita Skov.

Annonce
Syv atleter fra Stoholm Atletik satte 14 personlige rekorder til DGI-stævne i Ringkøbing. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

For fem år siden ville Apple-jublen ingen ende tage: Der blev sået, men er der også blevet høstet?

Viborg For abonnenter

Borgmesteren mærker interessen for Apple - og fra potentielle nye investorer: - Vi kan først se det endelige resultat om fem eller 10 år

Annonce