Annonce
Erhverv

Sushi salgs-vogn kommer til Bjerringbro

Fra på fredag kan man købe sushi hos en salgsvogn i Bjerringbro. Arkivfoto
Til trods for corona vælger Nordisk Sushi at åbne deres salgsvogn for første gang i Bjerringbro den 3. april.

Bjerringbro: I disse corona-tider er der mere, der lukker ned end op, men på fredag får Bjerringbro et nyt sted, hvor byens folk kan hente deres aftensmad.

Allerede inden Danmark og Bjerringbro blev påvirket af corona-virus havde indehaver af Nordisk Sushi, Steen Brunebjerg besluttet sig for at komme til Bjerringbro med sin salgsvogn med frisklavet sushi hver fredag frem til sommerferien.

Oprindeligt skulle første dag være fredag den 27. marts, men Steen Brunebjerg var i tvivl, om der ville være opbakning til planen, og derfor sendte han en forespørgsel ud på facebook for at vejre stemningen.

Men efter at have fået en overvældende velkomst med mange ønsker fra borgere om, at han stiller sin salgsvogn op, har Steen Brunebjerg besluttet, til trods for corona-krisen, at åbne fredag den 3. april.

Han skriver således på facebook:

- Vi åbner den 3. april, men med forholdsregler. Vi ved godt, at corona ikke er gået over til den tid (desværre), men vi har udtænkt et koncept, der holder alle sikre. Vi laver 24 serveringer den første fredag – de kan afhentes med 10 minutters mellemrum fra klokken 16.00 til klokken 20.00. Hvis alle, der vil købe, kommer til tiden, og vi bliver færdig til tiden, så burde der ikke være smittefare overhovedet.

Salgvognen vil blive stille op på parkeringspladsen ved SuperBrugsen på Markedsgade.

Nordisk Sushi er ejet af Steen Brunebjerg, der bor i området og har han en levnedsmiddeluddannelse med fokus på fødevaresikkerhed og fødevareudvikling. Han er passioneret omkring sushi og god mad.Fokus for virksomheden er at levere take away sushi til en stribe af mindre byer, hvor der ikke er mulighed for at købe sushi. Der kan bestilles syv forskellige sushi menuer. Maden er frisklavet og kan bestilles via virksomhedens hjemmeside.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Myndigheder advarede mod lungekræftskanning: Sygehuse fortsatte alligevel med forkert kræftskanning i et år

Annonce