Annonce
Viborg

Efter grundig makeover: Svømmehal åbner om 12 dage

Den 22 år gamle svømmehal åbner den 13. juli. 
Viborg Svømmehal har sendt de sidste håndværkere hjem. Nu gør personalet hallen klar til åbning den 13. juli.

Viborg: Viborg Svømmehal åbner den 13. juli efter at have ligget brak siden midten af marts.

- Vi har sendt de sidste håndværkere hjem, men der er meget oprydning, rengøring og klargøring, som vi skal have ordnet, inden vi kan åbne. Derfor må folk lige vente knap to uger, siger Joan Kjær Andersen, chef for svømmehallen ved banegården.

Svømmehallen benyttede den ufrivillige lukning til en større opfriskning af den godt 20 år gamle hal. Der er shinet op i omklædningsrum, saunaerne er skiftet, og malerne har været på arbejde inde i hallen, hvor de bærende bjælker har fået en tiltrængt overhaling.

Annonce

Senere på året bliver rutsjebanen - der er lige så gammel som hallen - skiftet. Den skulle egentlig have været skiftet midt i sommeferien, men både leverandøren og montørerne er blevet skiftet under corona-krisen, så nu er planen, at skiftet sker i december, således at de nye rutsjebaner er klar den 26. december, når hallen åbner efter juleferien.

Ligesom alle andre institutioner er Viborg Svømmehal fortsat underlagt retningslinjer for den gradvise genåbning af Danmark. Der er blandt andet restriktioner på, hvor mange der må opholde sig i de enkelte bassiner. Desuden må skabene i omklædningsrummene ikke anvendes, og gæsterne skal derfor tage tasker, tøj og værdigenstande med ind i hallen.

Det afholder dog ikke Joan Kjær Andersen fra at være i godt humør.

- Vi kan næsten ikke vente. Det bliver så skønt at kunne tage imod vores gæster igen og få noget liv i hallen. Gæsterne kan til gengæld glæde sig til en svømmehal, der har fået en grundig makeover og tager imod dem helt nymalet og fin, siger hun.


- Vi kan næsten ikke vente. Det bliver så skønt at kunne tage imod vores gæster igen og få noget liv i hallen.

Joan Kjær Andersen, chef for svømmehallen


I perioden 13. juli til 9. august er svømmehallen åben hver dag fra klokken 10-16.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce