Annonce
Viborg HK

Svensk kriger slutter sig til VHK

Madeleine Östlund er ny spiller i Viborg HK.

Viborg: Viborg HK har hentet den svenske stregspiller Madeleine Östlund, og cheftræner Jakob Vestergaard er særdeles tilfreds med, at klubbens ligakvinder nu har tre stregspillere i truppen.

- Madeleine er en kriger, som er vant til at slås for tingene, og det er et must på vores hold, hvor fight er højt prioriteret. Med hende i truppen får vi mulighed for at styrke defensiven og have flere muligheder der.

- At hun er stregspiller passer rigtig fint i forhold til positionens skrøbelighed i tilfælde af skader. Det er en position, som er unik, da ikke alle kan tage over. Derfor vil hun også kommer til at blive en del af angrebet, men det er primært i forsvaret, at det giver god mening at bruge hende, siger Jakob Vestergaard i en pressemeddelelse.

Madeleine Östlund er 26 år og har fået sin håndboldopdragelse i svenske Skuru - i øvrigt sammen med sin kommende holdkammerat i Viborg HK, Carin Strömberg. Desuden har Madeleine Östlund spillet i den norske liga, hvor hun repræsenterede Gjerpen HK. At næste skridt i karrieren bliver Viborg HK glæder hende.

- Jeg har fulgt Viborg HK i nogle år, og jeg synes, at holdet spiller noget spændende håndbold, som bliver en god udfordring for mig. Den danske liga har altid været et mål for mig. Jeg synes niveauet er stabilt og højt hos de fleste hold, og man kan aldrig forudsige kampenes resultater, siger Madeleine Östlund.

- At få mulighed for at spille i netop Viborg HK er fedt. Det er en seriøs og professionel klub, og samtidig trives jeg rigtig godt i byen, hvor jeg allerede har tilbragt meget tid, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Christian Sørensen efter to kampe og et point: - Lang pause er ingen undskyldning

Annonce