x
Annonce
Viborg

Svensk superstjerne sikret til Tinghallens nye musikhus

Tinghallens direktør Claus Donslund lover en stemningsfyldt aften, når Lisa Ekdahl gæster Viborg i maj 2020. Pressefoto
Udvidelsen af Tinghallen står klar i maj 2020, og allerede nu er det første navn til det færdige musikhus klar: Lisa Ekdahl.

Viborg: Når den svenske superstjerne Lisa Ekdahl drager ud på sin næste turné i maj 2020, lægger hun vejen forbi Tinghallen Viborg.

Siden sit gennembrud i 1994 har svenske Lisa Ekdahl sat ord på den særligt skandinaviske skrøbelighed og styrke i en original blanding af jazz og bossanova.

Hun har gennem de sidste 25 år leveret både nationale og internationale hits, størst af dem er nok singlen "Vem Vet".

- Jeg er virkelig stolt over, at det er lykkes at få Lisa Ekdahl til Viborg. Hun har en fantastisk stemme og nogle fantastiske sange, som passer perfekt ind i de nye rammer, fortæller direktør i Tinghallen Claus Donslund.

Annonce

Først i det nye musikhus

Med udvidelsen af Tinghallen bliver koncertsalen en af de absolut største i Danmark målt på kapaciteten - der vil blive plads til 2167 siddende publikummer - og det giver en række nye muligheder for at tiltrække store bands og musikere til Viborg.

- Vi vil arbejde målrettet på at trække internationale artister til Viborg, siger Claus Donslund.

Lisa Ekdahl vil være en af de første musikere til at stå på scenen i det nye musikhus, som står færdigt i starten af maj 2020. Og allerede nu arbejdes der intensivt på at samle et spændende kulturprogram i fremtiden.

- Vi har allerede nu en række andre internationale koncerter og shows i kikkerten, og vi lover, der bliver noget for enhver smag, slutter Claus Donslund.

Lisa Ekdahl spiller i Tinghallen lørdag den 9. maj 2020. Billetsalget starter på fredag.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Vi fik det håb, som der er brug for

Danmark

Liveblog: Ældre og sårbare får gratis vaccination mod lungebetændelse

Annonce