Annonce
Sport

Svensk VHK-keeper: Minder lidt om mit gamle jeg

Hanna Daglund (t.h.) er tilbage i fuldt vigør, og hun er et godt supplement til Rikke Poulsen, mener træneren. Foto: Morten Pedersen

Viborg: Der var ikke mange opløftende momenter i Viborg HK's sejr over Ajax København, men en glædelig ting var den svenske målvogter Hanna Daglund, som begynder at ligne den talentfulde keeper, som VHK i sin tid hentede.

Svenskeren kom på banen i kampens sidste kvarter og var med nogle gode redninger med til at sikre sejren.

- Det var rart, at det lykkedes godt. Jeg føler selv, at jeg kommer mere og mere ind i kamptempoet. Det føles mere som mit gamle jeg, men jeg synes stadig, at jeg mangler meget, men mere og mere spilletid og mere træning gør det bedre hele tiden, sagde hun.

Hanna Daglund har været plaget af en hjernerystelse gennem store dele af sin tid i VHK, og senest var hun også plaget af en skadet tå, men nu er hun kampklar, hvilket hun både viste i weekendens sejr i EHF Cuppen, hvor hun stod godt - og altså via indhoppet mod Ajax.

- Hanna er en god målvogter, så jeg er ikke overrasket over, at hun har redninger. Hun står meget anderledes end Rikke Poulsen, så hun er et fint supplement at have, sagde VHK-træner Jakob Vestergaard.

- Det betyder, at vi nu pludselig har tre keepere, som kan redde bolde. Og så handler det om, at vi skal finde ud af, hvem der har dagen, og hvor lang tid de hver især skal have i målet, og det giver mig lidt ekstra brikker til puslespillet, sagde træneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Tre år med collager

Annonce