Annonce
Navne

Svineavleres administrerende direktør fylder 60 år

Niels Rohrberg. Privatfoto
Niels Rohrberg har gennem sit arbejdsliv beskæftiget sig med såvel faglige- som fagpolitiske spørgsmål. I dag er han administrerende direktør for Dansk Svineavl.
Annonce

Løgstrup: Niels Rohrberg, Virksundvej 110a, Knudby ved Løgstrup fylder torsdag 15. august 60 år.

Niels Rohrberg er administrerende direktør i interesseorganisationen Dansk Svineavl, som varetager såvel de faglige som de økonomiske og politiske interesser for de danske svineavlere under DanBred-brandet.

Han er uddannet cand. agro. og har beskæftiget sig med såvel faglige som fagpolitiske spørgsmål gennem sin tid som svineproduktionskonsulent, udviklingschef i foderstofbranchen og ikke mindst gennem en 14-årig periode med selvstændig handels- og konsulentvirksomhed.

Det selvstændige virke har også bragt ham ind i andre erhverv end de landbrugsrelaterede som konsulent på ledelsesmæssige og organisatoriske områder, og Niels Rohrberg var også i en periode som leder af ressourceafklaringscenteret Boruplund og har været ansat ledelses- og udviklingskonsulent hos Bach Gruppen i Viborg og hos Himmerlands Udviklingsråd i Vesthimmerland.

Annonce

Aktiv i foreningslivet

Niels Rohrberg er født i Viborg og opvokset dels der og dels i Knudby ved Løgstrup.

Med sin interesse for at sætte i gang, udvikle og præge har han været med på mange hylder i det lokale forenings- og fritidsliv. Han har blandt andet været aktiv i Venstres lokale organisation, været børnehåndboldtræner i Løgstrup - og i mere end 20 år har han været formand for vandværket.

Sammen med hustruen Gitte har Niels Rohrberg fire børn og tre børnebørn, som bor i Løgstrup tæt på bedsteforældrene til gensidig fornøjelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce