Annonce
Rejser

Sydafrika: Safari er også for børnefamilier

Tre generationer på safari. Fra venstre Bent Jørgensen, Rasmus Nørregaard, Carina Nørregaard, Arn Nørregaard (3 år), Malte Nørregaard (11 år, Magnus Nørregaard (15 år) og Tina Jørgensen. Foto: Søren Thorup
Tre generationer tog på ferie sammen og boede i en stor villa med egen pool.
Annonce

Tina og Bent Jørgensen fra Tommerup på Fyn har to gange tidligere boet på en lodge ved Kruger National Park, og de ville gerne dele oplevelsen med deres datter, svigersøn og børnebørn, "for det kan ikke genfortælles", som Bent udtrykker det.

Men lodgen, de tidligere har boet på, kan ikke huse børn, fordi dyrene har fri adgang til hele området, så ejerne henledte opmærksomheden på Nyati Safari Lodge. Og ægteparret kunne lide, hvad de så på billeder på internettet - blandt andet en stor hytte eller vill, hvor alle syv kunne bo, og hvor terrassen var hegnet ind, så store dyr ikke kunne komme brasende.

- Det har været mega nemt, siger Carina og Rasmus Nørregaard nærmest i munden på hinanden. De er forældre til Magnus på 15, Malte på 11 og Arn på 3.

- Jeg tror ikke, at vi har været et sted, hvor vi er blevet taget så godt imod. Alle har vist utrolig omsorg for børnene. Vi har været på mange ture med dem, blandt andet Galapagos, men vi har ikke oplevet noget, der slår det her, fastslår Rasmus, og Carina tilføjer:

- Det har været overraskende nemt at have børnene med på safari. Kun på walking safari (safari til fods med en bevæbnet ranger, red.) kunne vi ikke have Arn med.

Rasmus: - Det er nok den bedste ferie, jeg har været på, og vi kommer helt sikkert tilbage. Jeg kan blandt andet gode lide, at selv om opholdet er med all inclusive, vælger de ikke den billigste løsning. Der er høj standard hele vejen igennem.

For Tina og Bent var det i første omgang vigtigt, at lodgen ligger ned til en flod.

- Man kan sidde og kigge ud over den og ved aldrig, hvad der sker, konstaterer Bent, men for de glade givere havde det også afgørende betydning, at familien kunne få egen pool i tilknytning til villaen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce