Annonce
Erhverv

Sydbank klar til at flytte ind i gågaden

Torben Wulff, filialdirektør i Sydbank, kan på torsdag invitere kunder ind i bankens nye lokaler i gågaden. PR-foto

Viborg: Som avisen skrev tilbage i januar, var det planen, at Sydbank i forbindelse med fusionen med Alm. Brand Bank skulle flytte fra Jernbanegade til gågadeplaceringen i Sct. Mathias Gade 25, hvor Alm. Brand Bank tidligere lå.

Nu er bygningerne i gågaden blevet gennemrenoveret, og Sydbank er dermed torsdag den 6. maj klar til at flytte ind i bygningen over for Sct. Mathias Centret.

- Vi flytter ind midt på gågaden, hvor der er stor synlighed og gode muligheder for kundeparkering. Ovenikøbet skal vi bo i en smuk, gammel ejendom med alle de faciliteter, vi har brug for. Det kan ikke være bedre, siger Torben Wulff, filialdirektør i Sydbank i en pressemeddelelse.

Annonce

Han fortæller videre, at kunderne får blandt andet glæde af et moderniseret, indbydende venteområde og flotte mødelokaler. Der vil fortsat være en pengeautomat uden for, mens pengeautomaten ved de tidligere lokaler i Jernbanegade vil være i funktion indtil september.

Sydbank overtog Alm. Brand Bank i november, men lukkede kort efter ned på grund af corona-restriktionerne og åbnede først igen 6. april. Selvom banken altså er helt åben, betyder corona-situationen, at den store åbningsfest udskydes til senere på året.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Stor fed camembert af lyd i Tinghallen

Viborg FF For abonnenter

Overblik - så længe er Viborg FF's oprykningshelte på kontrakt med klubben

Sport

Se video: Gode finalefornemmelser hos Viborg HK inden afgørende DM-semifinale

Annonce