Annonce
Erhverv

Sydbank og Alm. Brand Bank flytter sammen

Det er her i Alm. Brand Banks bygning i Sct. Mathias Gade, at Sydbank efter en større renovering får til huse. Alm. Brand Banks medarbejdere og kunder følger med. PR foto
Da Sydbank har købt Alm. Brand Bank, samles alle medarbejdere fra de to bankers filialer i Viborg under samme tag. Først i Jernbanegade - og siden i Sct. Mathias Gade - når en større renovering af Alm. Brand Banks tidligere filial er færdig.

Viborg: Fra 21. januar kan Alm. Brand Banks kunder møde deres rådgiver i Sydbanks filial på Jernbanegade 6. Filialerne flytter nemlig sammen som en naturlig konsekvens af, at Sydbank-koncernen har overtaget Alm. Brand Bank.

- Vi glæder os til at tage imod de nye kolleger og lære hinanden at kende, siger filialdirektør Torben Wulff i en pressemeddelelse.

Ejendommen på Sct. Mathias Gade 25, som Alm. Brand Bank ligger i nu, overtager Sydbank i forbindelse med købet.

Annonce

Den skal nu igennem en gennemgående renovering, og når arbejdet er overstået, flytter hele den samlede Sydbank-filial tilbage hertil. Den tilbageflytning er der endnu ikke sat dato på.

- Vi har valgt lokationerne ud fra, hvor der var de bedste muligheder i forhold til lokaler og parkeringsforhold og så videre. Det er vigtigt for os, at både kunder og medarbejdere trives og har de bedst tænkelige omgivelser. Så vi glæder os rigtig meget til at tage de nye lokaler i brug, siger Torben Wulff.

Alle rådgivere beholder deres telefonnummer og e-mailadresse i forbindelse med den forestående flytning til Jernbanegade.

Pengeautomaten forbliver, hvor den er på Sct. Mathias Gade, og er stadig til rådighed for kunderne.


Vi har valgt lokationerne ud fra, hvor der var de bedste muligheder i forhold til lokaler og parkeringsforhold og så videre. Det er vigtigt for os, at både kunder og medarbejdere trives og har de bedst tænkelige omgivelser.

Torben Wulff, filialdirektør Sydbank
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce