Annonce
Læserbrev

Sygdom. Antistoftest for covid-19 i Jylland

Læserbrev: Med dette læserbrev vil jeg gerne meget stærkt pointere, hvor svært det er at få lov til få lavet en antistoftest for covid-19 som almindelig borger. Igennem meget lang tid har man fra WHO internationalt sagt, at løsningen er test og test for at finde ud af, hvem der er smittet, og også hvem der er immune, da de, hvis de er immune, med meget stor sandsynlighed ikke smitter andre.

Man har også påpeget, at så mange som muligt bør smittes for at skabe immunitet, og vi kender alle dette fra børn, som efter deres børnesygdomme pludselig er raske.

Vores politikere har nu i lang tid talt om såkaldte mørketal, og disse er, hvad jeg beskriver her. Da vi lukkede ned, fik jeg kort efter covid 19, men da jeg i forvejen tog mange C-vitamin dagligt, var mit immunsystem rimeligt, og jeg kom forholdsvis let over det.

Jeg søgte ikke læge eller, da man jo ikke ville tale med nogen alligevel. Nu cirka to måneder senere kontakter jeg min læge for at få lavet en test antistoffer, men får svaret, at sådan en test findes ikke, trods det at man hele tiden viser det i nyhederne.

Ved ny henvendelse ugen efter (nu 2 uger siden) fik jeg meget besværligt presset igennem at få lavet en podning for covid 19, og testen var negativ. For få dage siden fik jeg omsider lov til at møde op hos lægen for noget andet og benyttede så lejligheden til igen at forlange en immuntest.

Lægens svar var, at det gør man kun i Københavns-området- og jeg bor jo i Viborg by. Her i Viborg har man sat store telte op, men man tester kun sundhedspersonale, og der er jo nærmest ingen indlagt. HHvor er logikken?

Jeg betragter mig selv som intelligent og har stor viden om kroppen, som man får efter 25 års erfaring som akupunktør, og jeg kan ikke forstå, man ikke satser mere på, om der skulle være nogen, som er immune og derved ikke udgør nogen særlig trussel mere.

Jo flere, som bliver smittet og får antistofferne i sig, er godt for samfundet. At skulle vente på en vaccine har vi ikke tid til. Jeg foreslår, at alle, som har antistoffer i sig via en simpel blodtranfusion til en med samme blodtype, herved laver en form for vaccination og denne metode er meget gammel og har fungeret tidligere.

Følelsen at diktatur er, hvad jeg har nu, og mange andre har også denne følelse. Men dette tillader medicinalindustrien jo ikke, da de jo styrer vores læger og politikere, og kun en idiot ved ikke, at alle praktiserende lægers uddannelse er betalt af medicinalindustrien, og derfor kommer ingen nytænkning ind.

Jeg håber at dette læserbrev havner hos de ansvarlige, og de politikkere, som uanset partifarve stadig kan tænke lavpraktisk, vil tage dette op og at vi ikke kun skal styres af en uduelig Søren Brostrøm.

Jørn Nielsen
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Unik flyvetur i lukket luftrum: Se lufthavn fra oven

Annonce