Annonce
Viborg

Sygehusansatte udvandrer fra møde i protest

Samarbejdet mellem ledelsen i regionen og medarbejderne er brudt sammen. Arkivfoto

Samtlige medarbejderrepræsentanter i det overordende samarbejdsudvalg i Region Midtjylland forlod torsdag middag et møde i protest mod direktionens ledelsestil. Den har skabt utryghed blandt medarbejderene.

Annonce

Viborg: Samarbejdet mellem regionens ansatte og direktionen er reelt brudt sammen.

Det skete, da samtlige medarbejdervalgte repræsentanter i regionens overordende samarbejdsudvalg (RMU) torsdag middag forlod et møde i direkte protest med direktionens ledelsesstil og dispositioner.

Inden de forlod mødet, læste næstformanden i udvalget, den medarbejdervalgte Anja Laursen, der er sygeplejerske, en skrivelse op, der udtrykte, at medarbejderne var utrygge.

Medarbejderne opfordrede direktionen til at tage en tænkepause, og først vende tilbage, når den havde gjort sig klar, hvorledes den opfattede medarbejdernes ret til at ytre sig og give sit besyv, når direktionen selv bad om input fra medarbejderne.

Medarbejderne føler, at denne ret til at ytre sig ikke længere er til stede, efter at direktionen valgte at fyre sygehusdirektør Lars Dahl Pedersen og chefsygeplejerske Tove Kristensen. Begge blev fyret mandag morgen. Fyringen blev eksekveret af regionsdirektør Jacob Stengaard Madsen og koncerndirektør med særligt ansvar for sundhed, Ole Thomsen.

Opdateres...

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce