Annonce
Sport

Tårnhøj keeper og ghanesisk midtbanemand træner med i Viborg FF

Simon Bloch Jørgensen - her i aktion i målet hos Brønshøj - testes i øjeblikket i Viborg FF. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg

Simon Bloch Jørgensen - en 210 centimeter høj keeper - og Junior fra Ghana træner i øjeblikket med hos Viborg FF.

Viborg: Mens Walter Viitala er med det finske landshold i Abu Dhabi på en træningslejr, er der en plads fri i målet til at teste en anden keeper af.

25-årige Simon Bloch Jørgensen, der med sine 2 meter og 10 centimeter rager godt i luften, er i disse dage på besøg, hvor han kan vise sig frem for trænerteamet og sportschef Jesper Larsen.

- Som udgangspunkt er vi ikke på udkig efter en ny målmand, man da Walter er afsted med landsholdet, så var det en mulighed for at se Simon an, lyder det fra Jesper Larsen.

Simon Bloch Jørgensen har spillet i sjællandske klubber som B93, Frem og Brønshøj inden han i sommer tog til Accrington i den engelske League 2 - den fjerdebedste engelske række. Aktuelt står Simon Bloch Jørgensen uden kontrakt.

Ud over den danske målmand er midtbanespilleren Junior også på prøve i Viborg FF. Han har trænet med i denne uge og vil også træne med et par gange i de kommende dage, inden ledelsen vil evaluere hans indsats.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce