Annonce
Viborg

Tøjbutik oplever stor fremgang og flytter i nye lokaler

Lotte Jespersen og Susan Engbjerg glæder sig til at slå dørene op til den nye store butik. Foto: Helle Lenschow.
Viborg får en stor Only-butik på over 300 kvadratmeter.
Annonce

Viborg: Gaden er den samme, men husnummeret bliver nyt. Den 25. juli slår Only dørene op til en helt ny butik i Sct. Mathias Gade 29. Kæden flytter dermed sin Viborg-butik over på den anden side af gaden i lokalerne, hvor BodyShop og Kjærs Boghandel tidligere lå.

- Vi glæder os utrolig meget! Vi får en af de virkelig store Only-butikker i landet, og vi kan præsentere vores tøj meget bedre. Samtidig bliver der et større udvalg, siger butikschef i Only Viborg Susan Engbjerg.

Den nye butik bliver således mere end 300 kvadratmeter stor, og hvis du har svært ved at forestille dig, hvordan det ser ud, så hjælper det måske på forestillingsevnen at lave en hurtig sammenligning. Den nuværende butik har således fire prøverum. Den nye får ti prøverum.

- Vi dækker et stort opland udover Viborg, og vi har virkelig mange kunder. Baggrunden er, at det simpelthen går så godt, og derfor er der grundlag for at udvide, siger Lotte Jespersen, der er højre hånd for butikschefen i butikken.

Lotte Jespersen er forholdsvis nyansat, og udover hende er der også ansat en medarbejder mere på fuld tid, så det bliver et temmeligt nyt team, der også står klar til at ekspedere kunderne i den nye store butik.

- Det er piger i alle aldre, der kommer her og handler, og vi mener selv, at vi med vores priser og udvalg rammer bredt. Samtidig er vi med på den nyeste trend, siger Susan Engbjerg.

I forbindelse med, at den nye butik åbner, er der ekstra længe åbent den 25. juli med gode rabatter. Den nuværende butik i Sct. Mathias Gade 50 omdannes i august og september til en outlet-butik med masser af gode tilbud på jeans og T-shirt samt udsalgsvarer.

Lotte Jespersen og Susan Engbjerg skal snart holde flyttedag med Only. Foto: Helle Lenschow.
Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Knivmand fra Sct. Mathias Centret er sigtet for drabsforsøg: Blev fængslet i bare fødder

Sport

Fisker forlænger med Viborg HK: - Specielt at være den ældste på holdet

Annonce