Annonce
Viborg

Tøjbutik lukker i Viborg: Kundestrømmen når ikke helt op til os

Like Anna på Hjultorvet har klistret udsalgsskilte i vinduet, der vidner om, at butikken snart er fortid i Viborg. Foto: Morten Pedersen
Siden 2016 har Like Anna solgt dametøj til den modne kvinde, men til nytår er det slut. Modsat kædens andre butikker er der ikke nok kunder, der lægger vejen forbi.
Annonce

Viborg: Sct. Mathias Gade bliver efter nytåret en butik fattigere, når dametøjsforretningen Like Anna takker af.

I tre år har butikken haft sin plads ved Hjultorvet, og i den første lange tid gik det godt med salget – men på det seneste er salget stagneret og gået tilbage.

Det overrasker retail director i Like Anna, Anette Vestergaard, som har fulgt den negative udvikling i Viborg samtidig med, at kædens 10 øvrige butikker har fremgang.

- Men vi ligger nok en smule for langt nede ad gaden. Vi har i hvert fald ikke så mange kunder i Viborg-butikken, som vi oplever andre steder. Det virker til, at kundestrømmen har flyttet sig, og nu mest holder sig i området omkring Sct. Mathias Centret og den del af Sct. Mathias Gade, siger Anette Vestergaard og fortsætter:

- Det er ikke uden grund, at de kalder det ”beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed”. H&M, Only og Vila ligger lige i smørhullet, hvor vi bare er det lille stykke længere oppe ad gaden. Og det kan vi mærke, konstaterer Anette Vestergaard.

Hun fortæller samtidig, at udlejeren gerne ville noget andet med lokalerne, men at hovedårsagen til lukningen af butikken er manglende salg.

- Vi vil egentlig rigtig gerne have en butik i Viborg, for det er bestemt ikke nogen dårlig handelsby. Vores produkter bliver fortsat solgt i byen, bare ikke længere i vores egen butik, siger Anette Vestergaard, der mener, at timingen for at lukke nu er god.

- Vi har haft seks måneders opsigelsesvarsel, og det passer med, at vi lige får julehandlen med. Det er selvfølgelig ærgerligt for medarbejderne, at butikken lukker, men det er det rigtige tidspunkt at gøre det på, slutter Anette Vestergaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce