Annonce
Viborg

Tøjbutik udvider byttegarantien for konfirmanderne

Ligesom mange andre har Marcus lukket for tiden. Foto: Mette Løgstrup
Alle konfirmationer er udskudt, og derfor udvider Marcus sin byttegaranti, så alle får det tøj, de skal bruge på den store dag.

Viborg: Konfirmationerne er udskudt. For nogle er den nye dato allerede i juni, for andre er vi på den anden side af sommeren.

Som mange ved, så er man stadig i voksealderen, når man konfirmeres, hvilket kan resultere i, at de unge vokser ud af deres konfirmationstøj.

Derfor har Marcus i Viborg nu valgt at udvide sin byttegaranti.

- Vi har den regel, der lyder, at man kan bytte helt indtil kirken. Den regel har vi så stadig, da alt jo er gået i stå. Og det er jo også en sikkerhed for, at vi giver kunderne, det vi lover, siger butikschef Simon Skov Lauridsen.

For Simon Skov Lauridsen og resten af de ansatte hos Marcus er kundeservice noget af det vigtigste, og derfor er det meget naturligt, at butikken laver dette tiltag.

- Det er jo en uheldig situation, som ingen af os har bedt om, og derfor skal vi stadig gøre det bedste, som vi kan, når vi er på den anden side af det her. Vi ved jo også godt, at der bliver brugt mange penge på sådan en konfirmation, og hvis man så er vokset ud af tøjet, så er det jo super ærgerligt. Så selvfølgelig bytter vi tøjet for dem, hvis det er nødvendigt, siger Simon Skov Lauridsen.

Lige nu kan man ikke bytte tøjet, da butikken, ligesom mange andre, har lukket på grund af corona-situationen.

- Men lige så snart dørene åbner igen, så kan man bytte sit tøj hos os, slutter butikschefen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Marc har levet med hustruvold: - Det værste var ikke slagene - det var ordene

Annonce