Annonce
Erhverv

Tøjbutikken tyer til live-sending

Det er forårstøjet med de klare farver, der hænger på stativet - klar til at blive vist frem på live-tv. Foto: Christine Krüger Hansen
Hos tøjforretningen Anni-thing i Bjerringbro skal der i disse tider nye metoder til for at lokke kunder til.

Bjerringbro: Vi er alle stjernen i vores eget liv, men i denne corona-tid er grænserne også blevet rykket hos nogle hvad angår optræden overfor andre. Det gælder for eksempel indehaver af tøjforretningen Anni-thing i Bjerringbro, Anni Lund, der har valgt at gå "live" på facebook indtil flere gange.

- Jeg er godt klar over, at andre butikker har gjort det før mig, men for mig har det været en lidt grænseoverskridende oplevelse at stille sig op foran et rullende kamera og præsentere tøj, gode tilbud og inspiration til nysgerrige kunder, fortæller Anni Lund, der ligesom en lang række andre forretninger i Bjerringbros gågade valgte at lukke butikken helt den 18. marts.

Heldigvis havde Anni Lund allerede i forvejen en velfungerende hjemmeside, og en strategi om at sænke alle priser med 20 procent betød da også, at handlen ikke helt gik i stå. Alligevel skal der andre metoder til.

- Det var slet ikke noget, der opvejede det salg, jeg normalt har i butikken, og derfor måtte jeg tænke alternativt og gøre noget andet, fortæller Anni Lund, der kort før påske gik live for første gang.

Torsdag var det så syvende gang, at hun stillede sig op nede i butikken - for at sende live, og nerverne er ikke så flossede, som de var i starten.

- Det var nok mest det med teknikken, jeg var bekymret for, og om lyset var ok, siger Anni Lund, der har en assistent til at hjælpe.

Ellers er det såre simpelt. Mobiltelefonen bliver stillet op på et stativ, og så trykkes der ellers bare på live-sending inde på facebook.

- Ved siden af mig sidder Vivian med en computer og svarer på spørgsmål og formidler videre til mig, hvis nu kunderne gerne vil se noget igen eller en anden sammensætning af tøjet, fortæller Anni Lund, der tænker, at konceptet er kommet for at blive.

Hun har nemlig åbnet sin butik igen men fortsætter med at live-sende, og lige ny pønser hun også på at holde et modeshow på samme måde.

- Jeg har været nødsaget til at aflyse mit store modeshow, som hvert år holdes i Bjerring Forsamlingshus, hvilket var rigtig ærgerlig. Men nu tror jeg, at jeg prøver, at få modellerne til at optræde foran kameraet i stedet for, siger Anni Lund, der for det meste har omkring 30 kunder, som kigger med via facebook.

Det var lige i starten en anelse grænseoverskridende for Anni Lund at stille sig op foran kameraet. Foto: Christine Krüger Hansen
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Digital hjælp er blevet gratis

Annonce