Annonce
Debat

Tak for en varm velkomst!

Læserbrev: Efter offentliggørelsen af mit spidskandidatur til regionsrådsvalget for Det Konservative Folkeparti er jeg blevet mødt af mange lykønskninger, hvilket naturligvis er dejligt, og jeg tillader mig at glædes over opbakningen for en stund, for jeg er godt klar over, at inden længe står den virkelig i valgkampens tegn, og så er der jo ikke tid til at dvæle mere ved lykønskninger og positive tilkendegivelser.


Jeg må sige, at det vidner om, at Ib Bjerregaard har format, og det er noget, jeg virkelig har respekt for.


Annonce

Dog vil jeg her fremhæve en lykønskning, der har gjort særligt indtryk på mig, og det er fra nuværende - og forhåbentlig fremtidige - regionsrådsmedlem Ib Bjerregaard (V), der i går på fornemmeste vis ønskede mig tillykke og velkommen i et læserbrev. Jeg må sige, at det vidner om, at Ib Bjerregaard har format, og det er noget, jeg virkelig har respekt for.

Hvordan regionsrådet er sammensat efter valget i november, ved vi ikke endnu, og heldigvis er det vælgerne, der afgør det, men jeg håber naturligvis, at Det Konservative Folkeparti får fremgang og dermed mere indflydelse på regionens politik.

Samtidig håber jeg, at Viborg bliver repræsenteret på bedst mulige vis i det nye regionsråd.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Viborg FF-træner tripper efter at komme i sving - har en måned til at finpudse og skærpe superligaholdet

Viborg FF For abonnenter

Trænerlegenden Ove C. har altid set et kæmpe potentiale i Viborg FF: Vi blev kaldt de grå mus - men vi var de kloge og flittige mus, som kunne slå de andre

Viborg

Så blev det alligevel til en hvid hue

Annonce