Annonce
Viborg FF

Taknemmelig Brandhof - Viborg FF var det helt rigtige valg for to år siden

Frederik Brandhof er taknemmelig for den chance, som Viborg FF har givet ham. Og han føler, at han skylder klubben, fansene og holdkammeraterne at gøre kontrakten færdig på en god måde inden skiftet til AGF. Arkivfoto: Morten Pedersen.
Frederik Brandhof er taknemmelig over den udvikling som skiftet til Viborg har gjort muligt for ham. Det er årsagen til, at han til sommer kan tage skridtet til AGF. Før det vil han dog gøre sit arbejde færdigt i Viborg og være med til at aflevere klubben i Superligaen.
Annonce

Fodbold: Viborg FF var glad for Frederik Brandhof, som også spillede godt og trivedes i Viborg.

Derfor var det helt naturligt, at klubben søgte at forlænge aftalen med spilleren, som i sidste sæson blev kåret til årets spiller i klubben.

Parterne kunne dog ikke rigtig nå hinanden i forhandlingerne om en ny kontrakt.

- Vi var bare for langt fra hinanden i nogle ting, og blev vi enige om, at det ikke kunne lykkes. Der var ikke noget drama i det, men vi var bare så langt fra hinanden, at det ikke kunne blive aktuelt med en forlængelse, siger Frederik Brandhof.

Derfor endte det allerede i løbet af 2020 med en beslutning om pænt at indstille forhandlingerne.

VFF søgte andre og nye veje i den fremtidige besætning på midtbanen, mens Frederik Brandhof lod kontrakten løbe mod udløb i den kommende sommer i håb om, at en ny og spændende mulighed dukkede op.

Det gjorde den så i det stadig nyåbnede transfervindue, hvor AGF kunne lokke med superligafodbold i toppen af den bedste række - og måske endda et europæisk eventyr, hvor aarhusianerne holder fast i den gode gænge, som Aarhus-klubben har været ind i med bronzemedaljer i sidste sæson og en aktuel tredjeplads.

Midtbanespilleren  skrev derfor under på en kontrakt med AGF gældende fra sommer - og går dermed ind i sit sidste halvår hos VFF.

- Jeg kan jo kun være glad for, at så stor en klub som AGF kommer og melder sig på banen. Det er sådan en chance, som jeg ikke vil lade gå til spilde. Når en topklub i Danmark henvender sig og gerne vil hente dig, så er det de færreste, som vil sige nej, siger Frederik Brandhof, der hele tiden troede på, at der nok skulle dukke et interessant tilbud op når han begyndte at nærme sig kontraktudløb i Viborg.

Annonce

Skylder en god afslutning

Lige nu ligger det ikke i kortene, at skiftet kan blive rykket frem til dette transfervindue.

- Jeg har i hvert fald ikke kendskab til, at det skulle være under opsejling. Jeg har skrevet under på en kontrakt, som gælder fra sommer, og så er der ikke mere, der er i mine hænder, siger han.

Og for Frederik Brandhof er skiftet også fremtid. Nutiden er, at han vil gøre sin kontrakt færdig på en ordentlig måde i VFF.


Når en topklub i Danmark henvender sig og gerne vil hente dig, så er det de færreste, som vil sige nej

Frederik Brandhof, Viborg FF


- Jeg har ikke prøvet den her situation før, men jeg har mentalt forberedt mig på, at det kunne ende sådan. Men jeg føler, at jeg skylder Viborg at give den en skalle her i foråret, og jeg vil altså bare gerne slutte mit Viborg-eventyr godt af.

- Jeg har haft en god tid, og jeg synes, at jeg skylder fans, klubben og holdkammerater, at det hele gøres ordentlig færdigt, og det har jeg tænkt mig at arbejde for at gøre, siger midtbanespilleren.

Annonce

Tog et godt valg

I interviewet med folkebladet betoner Frederik Brandhof, at han er meget taknemmelig for den udvikling, som VFF har gjort mulig for ham.

- VFF har betydet ekstremt meget for, at jeg i dag står med en god kontrakt i AGF gældende fra sommer. Det er Viborg-tiden, der har gjort, at jeg har fået mulighed for at tage skridtet op til en topklub i Danmark, og jeg er taknemmelig for, at jeg fik chancen her i Viborg, siger midtbanespilleren, som kom til fra FCM i begyndelsen af 2019.

- Og det var et godt valg, som jeg tog dengang. Og det har jeg ikke fortrudt et eneste sekund. Jeg har været - og er stadig - utrolig glad for at være i Viborg, og det er en tid, som jeg når det er slut vil huske som en god tid i min karriere, hvor jeg var i en god klub og havde gode holdkammerater, siger den nu 24-årige midtbanespiller, som ikke er i tvivl om, at tiden i VFF også har modnet ham.

Frederik Brandhof blev årets spiller i sidste sæson, hvor han fik sit store gennembrud som profil i 1. division. Arkivfoto: Johnny Pedersen

- I min tid i FCM følte jeg mig lidt som en ungdomsspiller, som skulle lære. I dag føler jeg, at jeg har rykket mig rigtig meget, og det er også derfor, at jeg føler, at jeg er klar til at tage skridtet op til AGF og op på en lidt højere hylde, siger Frederik Brandhof.

- Men jeg kom til Viborg for at være med til at spille VFF i Superligaen, og det vil være en perfekt afslutning på forholdet, hvis det ender med, at vi rykker op til sommer - det vil være den perfekte afsked, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Mand dømt for groft hjemmerøveri i Skals: Vækkede 88-årig, slog hende og sprøjtede hårlak i ansigtet på hende

Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Alarm 112 For abonnenter

Bordelrøveren havde flere skumle planer i tankerne: Ville begå hjemmerøveri mod ældre rigmænd i Overlund

Annonce