Annonce
Viborg

Taknemmelighed over en god og rolig genopstart

Per Møller Jensen (S) er glad for den måde, genåbningen af dagtilbuddene forløb på. Arkivfoto: Morten Dueholm
Cirka halvdelen af børnene fra kommunens dagtilbud var onsdag tilbage i pasningstilbuddet. Udvalgsformand er glad for, at alt tilsyneladende forløb godt.
Annonce

Viborg: Per Møller Jensen (S) kan som formand for kommunens børne- og ungdomsudvalg med tilfredshed notere sig, at samtlige daginstitutioner og kommunale dagplejer onsdag slog dørene op igen til en nogenlunde normal hverdag.

- Og jeg har fået oplyst, at forældrene har været positive og glade - iblandet lidt bekymring, hvilket også er naturligt, siger han. - På vegne af børne- og ungdomsudvalget er jeg glad for, at vi er kommet godt i gang igen. Der er gjort et stort arbejde for at være klar til at genåbne og tage imod småbørnene, og det vil jeg sige de ansatte tak for. Samtidig vil jeg sige tak til såvel personalet som forældre for, at alle medvirker til en god genåbning, som i næste uge forventes at komme op i et højere gear, siger socialdemokraten.

Omkring halvdelen af børnene mødte op i institutionerne i går, onsdag, oplyser han.

- Det er ikke overraskende, at en stor del af forældrene har valgt lige at se tiden an i dag - og måske resten af ugen. Det har til gengæld betydet, at det pædagogiske personale har haft bedre tid til det enkelte barn og har kunnet tage vare på en god genåbning, siger Per Møller Jensen.

Han håber og tror på, at det går ligeså gnidningsfrit i dag, hvor det er skolernes tur.

- Også her håber jeg, at alle vil medvirke til en god start for de mindste skolebørn, siger han og tilføjer:

- Vi kommer til - både på dagtilbuds- og skoleområdet - at justere undervejs. Hvis alle er indstillet på - for børnenes bedste - at bidrage konstruktivt, så er jeg sikker på, at hele genåbningen bliver god.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce