Annonce
Rundt om Viborg

Talentfulde fodboldhold går sammen

Løgstrup G & IF og Stoholm IF laver efter sommerferien fælles hold for den kommende U13 årgang drenge. Her er det spillerne fra Løgstrup. Pressefoto
Løgstrup G & IF og Stoholm IF har etableret et formelt fodboldsamarbejde om den kommende årgang U13 drenge fra efter sommerferien.
Annonce

Løgstrup/Stoholm: I den lokale fodboldverden har det igennem flere år været kendt, at Løgstrup G & IF og Stoholm IF har haft drengespillere fra årgang 2008, der kan lidt mere med den lille runde læderbold, end de to klubber ellers er vant til.

Det får nu Løgstrup og Stoholm til at lave et formaliseret samarbejde på den årgang, der hedder U13 Drenge efter sommerferien, fortæller klubberne i en fælles pressemeddelelse.

Der bliver tre cheftrænere for årgangen – det er fra Løgstrup-Fodbold Frank Tylstrup samt Kian Lykke og Morten Groth med Stoholm-rødder – derudover bliver der også tilknyttet en målmandstræner.

Annonce

40 drengespillere

Det omfatter helt konkret i alt omkring 40 drengespillere, og i efteråret giver det hold i Liga 1b, Liga 2, Liga 3 og Liga 4 – efteråret er den sidste halvsæson som 8-mands, for til foråret 2021 hedder det 11-mands fodbold.

- Begge klubber har været med i den Jysk/Fynske-turnering (det tidligere Golden League), og Løgstrup sluttede faktisk helt på toppen på allerhøjeste niveau. Nu mener vi, tiden er inde til at forsøge et decideret samarbejde, og det skal siges, at drengene godt kender hinanden, for der har været fælles træning undervejs i snart to år. Næste forår er det 11-mands fodbold, og med intakte trupper så vi tror på projektet, fortæller Frank Tylstrup i pressemeddelelsen.

Og her spillerne fra Stoholm IF. Pressefoto

Trænerkollegaen Kian Lykke supplerer:

- Vi har en meget stor sponsoropbakning bag det her projekt, og det skyldes blandt andet også, at det ikke kun er de tidligere førstehold i henholdsvis Løgstrup og Stoholm, der er med. Vores velvillige sponsorer har sørget for, at der er tøjpakke til både træning og kamp til alle vores cirka 40 drenge. Det er meget vigtigt for os at signalere, at det gælder alle spillere, da bredden i dette også er utrolig vigtig.

Annonce

Nye spillere

Nye og nysgerrige drengespillere fra 2008 meget velkomne, og der bliver træningsstart mandag i uge 31 i Løgstrup – der bliver træning mandag, onsdag og fredag for holdene i Liga 1b og Liga 2, mens der er træning mandag og onsdag for holdene i Liga 3 og Liga 4, og alle holdene kommer til at hedde Team LS.

Derudover deltager samtlige drenge på årgangen i et weekendstævne i Ringkøbing i slutningen af september, mens der også senere i fodboldkalenderen er elite stævner i både Danmark og udlandet for Liga 1 og Liga 2 holdet.


Nu mener vi, tiden er inde til at forsøge et decideret samarbejde, og det skal siges, at drengene godt kender hinanden, for der har været fælles træning undervejs i snart to år.

Frank Tylstrup, træner fra Løgstrup G & IF.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Snart kommer turen til Preislers Plads

coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Bjerringbro

Ung tømrer med stor succes

Annonce