Annonce
Sport

Talentfuldt dansepar før spændende efterår: Får verdensmestre som trænere

Nikita Löw Kristensen og Tudor Andrei har skiftet træner. Privatfoto: Søren Skifter /Århus

Nikita Löw Kristensen og Tudor-Gabriel Andrei har deltaget i Berlin Open, hvor parret nåede finalen i standard og semifinalen i latin. I efteråret venter store opgaver, og nye trænere skal hjælpe med at indfri det lokale dansepars målsætninger.

Sportsdanserparret Nikita Löw Kristensen og Tudor-Gabriel Andrei har været i Berlin for at deltage i Berlin Open 2017.

Lørdag stilede parret op i ynglinge standard sportsrækken, hvor 67 andre par stod klar som modstandere. Nikita Löw Kristensen og Tudor-Gabriel Andrei gik direkte videre i alle fem runder og endte i finalen som nummer fem i det internationale felt.

Søndag stilede parret op i ynglinge latin sportsrækken, hvor der var 78 par med. Her blev det til fire gode runder med fem danse i hver. Nikita Löw Kristensen og Tudor-Gabriel Andrei nåede frem til semifinalen og endte på en delt 11. plads.

Lige inden turen til Berlin skiftede Nikita Löw Kristensen og Tudor-Gabriel Andrei latintrænere, og det bliver fremover de tidligere verdensmestre i latinamerikanske danse, Martino Zanibellato og Michelle Abildtrup, som skal stå for det lokale pars latinudvikling. I standard har parret fortsat europamestrene Emanuel Valeri og Tania Kehlet som hovedtrænere.

Med trænerne på plads forbereder Nikita Löw Kristensen og Tudor-Gabriel Andrei sig til et krævende efterår med blandt andet DM, EM og VM, som parret har kvalificeret sig til.

Sommeren går med masser af træning, og midt i august tager parret til German Open, som er en af verdens største internationale danseturneringer med flere hundrede par som modstandere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce