x
Annonce
Sport

Talentfuldt dansepar før spændende efterår: Får verdensmestre som trænere

Nikita Löw Kristensen og Tudor Andrei har skiftet træner. Privatfoto: Søren Skifter /Århus

Nikita Löw Kristensen og Tudor-Gabriel Andrei har deltaget i Berlin Open, hvor parret nåede finalen i standard og semifinalen i latin. I efteråret venter store opgaver, og nye trænere skal hjælpe med at indfri det lokale dansepars målsætninger.

Sportsdanserparret Nikita Löw Kristensen og Tudor-Gabriel Andrei har været i Berlin for at deltage i Berlin Open 2017.

Lørdag stilede parret op i ynglinge standard sportsrækken, hvor 67 andre par stod klar som modstandere. Nikita Löw Kristensen og Tudor-Gabriel Andrei gik direkte videre i alle fem runder og endte i finalen som nummer fem i det internationale felt.

Søndag stilede parret op i ynglinge latin sportsrækken, hvor der var 78 par med. Her blev det til fire gode runder med fem danse i hver. Nikita Löw Kristensen og Tudor-Gabriel Andrei nåede frem til semifinalen og endte på en delt 11. plads.

Lige inden turen til Berlin skiftede Nikita Löw Kristensen og Tudor-Gabriel Andrei latintrænere, og det bliver fremover de tidligere verdensmestre i latinamerikanske danse, Martino Zanibellato og Michelle Abildtrup, som skal stå for det lokale pars latinudvikling. I standard har parret fortsat europamestrene Emanuel Valeri og Tania Kehlet som hovedtrænere.

Med trænerne på plads forbereder Nikita Löw Kristensen og Tudor-Gabriel Andrei sig til et krævende efterår med blandt andet DM, EM og VM, som parret har kvalificeret sig til.

Sommeren går med masser af træning, og midt i august tager parret til German Open, som er en af verdens største internationale danseturneringer med flere hundrede par som modstandere.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Vi fik det håb, som der er brug for

Annonce