Annonce
Rundt om Viborg

Talere på plads ved grundlovsmøde

Alternativets Stine Isaksen er blandt de mange folketingskandidater, der på selve valgdagen holder grundlovstale i Karup. Arkivfoto

Karup: I morgen, onsdag, er valgdag, men også grundlovsdag, og begge deles fejres med taler af hele 10 politiske parti-repræsentanter i Lunden i Karup. Otte af dem er folketingskandidater, og heraf er tre nuværende medlemmer af Folketinget.

Det er 16. år i træk, at den lokale borgerforening holder et sådan grundlovsmøde, og programmet med talere og rækkefølge er nu helt på plads.

Grundlovsmødet begynder klokken 11, og der er sat et kvarter af til alle 10, så den officielle del af mødet varer til hen ved 14-tiden. Følgende - her angivet i rækkefølge - har givet tilsagn om at bestige den udendørs talerstol i Karups bypark:

Hanne Roed, Det radikale Venstre, Kristian Pihl Lorentzen, Venstre, Alex Vanopslagh, Liberal Alliance, Signe Munk, Socialistisk Folkeparti, Else Kayser, Enhedslisten, Karin Gaardsted, Socialdemokratiet, Torsten Nielsen, Det konservative Folkeparti, Christian Langballe, Dansk Folkeparti, Karlo Brondbjerg, Kristendemokraterne, og Stine Isaksen, Alternativet.

jøp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Friis og Grønning om potentielt snarlig oprykning: - Vi vil stadig vinde vores egne kampe

Sport

Det stinker af superligafodbold - Viborg FF tilbage på sejrskurs mod Helsingør

Annonce