Annonce
Navne

Tandtekniker har jubilæum

Tandtekniker Flemming Finøen kan 1. januar fejre 30 års jubilæum i sin klinik i Bjerringbro. Arkivfoto: Morten Pedersen
Tandtekniker Flemming Finøen kan 1. januar fejre 30 års jubilæum i Bjerringbro
Annonce

Bjerringbro: 1. januar 2021 kan tandtekniker Flemming Finøen, indehaver af Tandprotese Teamet fejre 30 års jubilæum i sin klinik i Bjerringbro. Han driver desuden klinikker i Viborg og Skive. Klinikken i Viborg var hans første, den åbnede han 1. februar 1990. Hurtigt indså han, at der var behov for en tandtekniker i Bjerringbro, idet den tidligere klinik i byen var lukket.

- Fra dag ét tog patienterne godt imod os, og vi fik et godt samarbejde med de lokale tandlæger. Patienterne var glade for, at de slap for at køre til Viborg for at få lavet tandproteser, fortæller han.

- Her er en anden mentalitet end i Viborg. Mange af vores patienter er folk, som har arbejdet på Grundfos og andre produktionsvirksomheder. Når folk kommer, stiller de bogstaveligt talt træskoene udenfor klinikdøren og kommer så stille og roligt ind, fortæller han.


Mange af vores patienter er folk, som har arbejdet på Grundfos og andre produktionsvirksomheder. Her er en anden mentalitet end i Viborg. Når folk kommer, stiller de bogstaveligt talt træskoene udenfor klinikdøren og kommer så stille og roligt ind.

Flemming Finøen, tandtekniker.


Flemming Finøen glæder sig over, at han gennem årene har lært rigtig mange mennesker at kende, og han gennem dem også har fået et godt kendskab til de ældres aktivitetscenter Oasen, Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter og byens øvrige kulturinstitutioner.

På de tre klinikker har han et personale på 12 personer.

Han  voksede op i Viborg og blev uddannet hos klinisk tandtekniker Inger Garne i Viborg.  Gennem tiden har han været meget engageret i fagligt arbejde og var i nogle år formand for de kliniske tandteknikere og var også tilknyttet Patientklagenævnet. Desuden har han været med til at forme den nye tandteknikeruddannelse, som fra august 2021 bliver et universitetsfag.

Flemming Finøens store fritidsinteresse er løb. Ved siden af sine tre klinikker driver han løbefirmaet Run The Canyons, som arrangerer løbeture i det sydvestlige USA. Han løber hver uge 40-50 kilometer og har løbet både trail-løb og maratonløb rundt i verden. Foruden løb bruger han fritiden på klassisk sang og mundharmonikaspil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Mand dømt for groft hjemmerøveri i Skals: Vækkede 88-årig, slog hende og sprøjtede hårlak i ansigtet på hende

Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Alarm 112 For abonnenter

Bordelrøveren havde flere skumle planer i tankerne: Ville begå hjemmerøveri mod ældre rigmænd i Overlund

Viborg FF

Lyt med: Nyt podcastformat - VFF-update - om ansættelsen af Lars Friis og VFF's transfervindue

Annonce