Annonce
Kultur

Tange Sø Festival 2020 godt fra start

Festivalen i august i år var en stor succes. Som noget nyt vendte man pladsen om, så publikum foran store scene også kunne se ud over søen. Arkivfoto
Malurt og Johnny Madsen er på programmet 22. august 2020.
Annonce

Ans: Selv om der er lang tid til næste års Tange Sø Festival, så har mange allerede sikret sig billet. Frem til midnat onsdag var det muligt at købe billetter til 350 kroner pr. styk til festivalen lørdag 22. august. 1500 billetter var til salg til den pris, derefter blev prisen hævet til 400 kroner. Fredag middag var der solgt omkring 1600 billetter.

- Det er fantastisk, det har vi aldrig prøvet før, og nu håber vi så, at folk også køber billetter som julegaver, så vi får endnu mere gang i billetsalget, siger Peter Baggerman fra bestyrelsen.

Det er Ans IF og Lions Club i Kjellerup, som står bag festivalen, og som også nyder godt af det store overskud.

- Regnskabet for dette års festival er ikke helt færdigt, men overskuddet er på samme niveau som i 2018 - omkring en halv million kroner, og det er vi rigtig godt tilfredse med, siger han.

- Det er fantastisk, det har vi aldrig prøvet før, og nu håber vi så, at folk også køber billetter som julegaver, så vi får endnu mere gang i billetsalget.

Peter Baggerman, bestyrelsesmedlem.

Annonce

Aqua sælger billetter

På programmet i 2020 er Aqua, Malurt, Magtens Korridorer, Johnny Madsen og Rasmus Bjerg, som synger John Mogensen sange.

- Især da Aqua's optræden blev offentliggjort, kom der gang i billetsalget, og det fik mange kommentarer på vores facebook side. Nej de er ikke billige, og ja det er nok det dyreste navn, vi har haft indtil nu, svarer Baggerman kort, da avisen spørger til prisen på det dansk-norske band kendt fra hittet "Barbie Girl" og andre store successer i 1990'erne.

- Musikbudgettet for 2020 er på omkring 25 procent mere end i 2019, men det er også gode navne. Malurt spiller kun sammen næste år, Magtens Korridorer stikker lidt ud, men de er populære, og Rasmus Bjerg får meget ros for sit John Mogensen program, og Johnny Madsen er jo altid god, så det bliver godt, siger Baggerman.

Annonce

5.000 gæster

Festivalen i august i år var en stor succes. Der blev der solgt 5.000 billetter, hvoraf 300 blev solgt på dagen, hvor arrangørerne kunne melde udsolgt. I 2020 bliver der også plads til 5.000 gæster.

- Vi skal passe på ikke at få for mange folk ind, så det bliver en dårlig oplevelse. Vi går altid efter at gøre det bedre end sidste år. Efter en del kritik af for lange køer ved madboderne arbejder vi på at udvide med flere serveringsmeter, så vi kan servere maden hurtigere, siger han.

Som noget nyt vendte man ved dette års festival pladsen om, så publikum foran store scene også kunne se ud over søen. Og den indretning gentager man ved festivalen i 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce