Annonce
Bjerringbro

Tange Sø Festival aflyser dette års festival

Musikken på Tange Sø Festival kan nydes både til lands og til vands. Arkivfoto: Morten Dueholm
Bestyrelsen forventer at komme tilbage med fuld styrke i 2022

Ans: Selv om der er længe til august, hvor Tange Sø Festival plejer at trække op mod 5.000 mennesker til musik og hygge ved søbredden, så har bestyrelsen bag festivalen allerede nu besluttet, at der ikke bliver nogen festival i år.

- Tange Sø Festival fortsætter sin eksistens, vi holder blot en pause. Vi håber på og regner med publikums forståelse, lyder det fra  Peter Baggerman fra festivalens bestyrelse.

Festivalen i 2020 blev som de fleste andre af sidste års festivaler aflyst på grund af covid-19, og nu rammer usikkerheden omkring corona-situationen også dette års festival, som skulle holdes 14. august 2021.

Annonce

Usikkerhed

I følge Peter Baggerman så er planlægningen for dette års festival stort set på plads, men bestyrelsen for Tange Sø Festival har efter nøje overvejelser besluttet, at der heller ikke i 2021 bliver en festival ved Tange Sø.

- Vi synes, at tiden er for usikker. Vi har ingen sikkerhed for, at regeringen lukker op for, at vi kan samle 5.000 mennesker ved Tange Sø 14. august. Det er jo ikke til at vide, hvor langt vi er med vaccinerne, om der kommer nye mutationer, og om det blusser op igen efter sommerferien, siger Peter Baggerman i en pressemeddelelse.


Vi synes, at tiden er for usikker. Vi har ingen sikkerhed for, at regeringen lukker op for, at vi kan samle 5.000 mennesker ved Tange Sø 14. august. Det er jo ikke til at vide, hvor langt er vi med vaccinerne, om der kommer nye mutationer, og om det blusser op igen efter sommerferien.

Peter Baggerman, medlem af bestyrelsen.


Han understreget, at Tange Sø Festival også har et økonomisk ansvar for de arrangerende foreninger bag, og ikke mindst også et sundhedsmæssigt ansvar for publikummet samt alle de frivillige, der bruger mange timer til at arrangere festivalen.

- Bestyrelsen har vurderet, at der er en for stor økonomisk og sundhedsmæssig risiko at afholde Tange Sø Festival i 2021. Det er bedre at holde endnu et års pause for så at komme tilbage i 2022 med fuld styrke og lidt mere til. Vi er allerede nu ved at se på et musikprogram, der overstiger alle de foregående år, siger Baggerman.

Annonce

Tange Sø Bryg

For at holde gejsten sender festivalen også i år sine Tange Sø Bryg ude i butikkerne. Datoen for Tange Sø Festival 2022 meldes ud snarest muligt, og billetten for Tange Sø Festival 2021 giver   adgang til Tange Sø Festival i 2022.

2019 var den lokale festivals store succesår med 5.000 gæster, som blandt andet nød The Minds of 99 og Gnags. På programmet for 2020 var blandt andet Aqua, Malurt og Johnny Madsen, og da 1500 billetter i november 2019 blev sat til salg for kun 350 kroner, blev de hurtigt solgt. Dermed fik festivalen 2020 en god start, men den blev aldrig til noget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lyset for enden af tunnellen

Annonce