Annonce
Bjerringbro

Tange Sø Veteranklub indbyder til 16. veterantræf

For 16. år i træk inviterer Tange Sø Veteranklub til træf på markedspladsen i Ans. Det sker lørdag den 8. juni, og klubben venter op imod 250 klassiske køretøjer med til træffet. Privatfoto
Veteranklubben venter op mod 250 klassiske køretøjer til veterantræf i Ans.

Ans: Når Tange Sø Veteranklub lørdag den 8. juni klokken 10 åbner årets veterantræf officielt, så vil det ikke være helt urealistisk at vente op mod 250 to- og firehjulede klassiske køretøjer.

Freddy Pedersen fra Tange Sø Veteranklub forventer flest biler, men de senere år er der kommet flere motorcykler og knallerter med til stævnet, der på lørdag afvikles for 16. gang.

Veterantræffet "tjener" faktisk to formål. Dels giver det de mange veterankøretøjsinteresserede lejlighed til at vise deres bil, motorcykel eller knallert frem, og dels får man lejlighed til at snakke teknik og "sparke dæk" med ligesindede. Men træffet giver også alle andre mulighed for - helt gratis - at kigge på de flotte køretøjer, der plejer at skinne om kap med sommersolen.

De flotte gamle biler giver ofte anledning til en "tur ned ad mindernes gade", for mange har som barn siddet på bagsædet af de flotte restaurerede og vedligeholde biler.

Udviklingen inden for personlig transport er gået rivende hurtigt, og de mange tekniske løsninger fra gamle dage er blevet digitaliserede sidenhen, men charme og æstetisk nydelse er nogle af fornøjelserne ved veteranbilerne.

De flotteste køretøjer præmieres på dagen.

I de senere år er der begyndt at komme flere og flere motorcykler og knallerter af klassisk tilsnit med til Tange Sø Veteranklubs veterantræf i Ans. Mellem kl. 10 og 17 bliver der rig lejlighed til at tage de smukke køretøjer i nærmere eftersyn. Privatfoto
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Viborg FF For abonnenter

Chancen kan komme - før man venter den: Emil Scheel nåede knap at varme op, før han skulle på banen

Annonce