Annonce
Bjerringbro

Tasketyveri blev til røveri: Kriminelt par slog butiksejer og blev taget med en stor mængde narko

Det var her i WH Huset i Bjerringbros gågade, at de to tyve stjal en pung i december sidste år. Arkivfoto: Morten Pedersen
Et narkosælgende kærestepar fra Ans er blevet dømt for røveri. De havde stjålet en pung fra en taske i WH Huset, og da butikkens ejer kom ud og fik fat i dem, slog de hende.
Annonce

Bjerringbro/Ans: Midt i julehandlen den 22. december sidste år så et par fra Ans sit snit til at stjæle en pung fra en kvinde i WH Huset i Bjerringbro.

Parret, en 28-årig kvinde og en 35-årig mand, var inde i gågadebutikken om eftermiddagen, og her snuppede de altså en pung fra en kvindes taske.

Omtrent 20-30 minutter efter tyveriet gik butikkens ejer ud på parkeringspladsen bag Imerco, og her fandt hun de to tyve og spurgte, om de var i besiddelse af en pung, som ikke var deres.

Det afviste de fuldstændig, og da butiksejeren lagde en hånd på den kvindelige tyvs skulder, kvitterede hun først med at slå hånden væk, og derefter slog den mandlige tyv hende, og han sparkede tilmed også ud efter hende.

Dermed udviklede tyveriet sig til et røveri.

Det vurderede Retten i Viborg i hvert fald, da Ans-parret for nylig var stillet for en dommer. Her indrømmede både manden og kvinden, at de ganske rigtigt havde snuppet pungen fra tasken, men de nægtede sig skyldige i, at tyveriet skulle have udviklet sig til et røveri.

Annonce

Stoffer i hjemmet

Det gik hverken værre eller bedre for de to kriminelle, end at politiet kom til stedet og tog med dem hjem til deres bolig i Ans.

Her blev der fundet intet mindre end 106 gram amfetamin, 10 gram hash, ni gram skunk og to ecstasypiller. Politiet fandt i øvrigt en hel del små pølsemandsposer, som ofte bliver brugt af personer, som sælger euforiserende stoffer. Desuden fandt politiet en vægt og en ske med amfetaminrester på, og det var alt sammen med til at underbygge politiets mistanke om, at den 28-årige kvinde og den 35-årige mand solgte narkotika.

Den mistanke endte med en tiltale for narkobesiddelse og -salg, og det endte de to også med at blive dømt for - sammen med røveriet på parkeringspladsen i Bjerringbro.

Da retten skulle lægge sig fast på en straf til de to Ans-borgere, spillede det ind, at de begge tidligere er straffet flere gange for brud på loven. Kvinden er gentagne gange blevet dømt for brud på narkotikalovgivningen. Det samme er manden, og han er tilmed tidligere straffet for tyveri.

Derfor endte denne sag med ubetingede fængselsstraffe til de to. Kvinden kan se frem til 10 måneders ubetinget fængsel, og manden, Kasper Nørgaard, fik et år bag tremmer.


Derfor endte denne sag med ubetingede fængselsstraffe til de to. Kvinden kan se frem til 10 måneders ubetinget fængsel, og manden, Kasper Nørgaard, fik et år bag tremmer.


Begge valgte efterfølgende at anke dommen til landsretten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce