Annonce
Viborg

TAW-tillidsmand: Jeg håber på ro

The Animation Workshop har en unik position både nationalt og internationalt.
Annonce

Viborg: De ansatte på The Animation Workshop (TAW) har arbejdet under et stort pres og med usikkerhed om deres egen og i lige så høj grad skolens fremtid, siden Morten Thorning i juni blev suspenderet fra sin stilling, mens en større revision af skolens økonomi pågik.

Det fortæller tillidsmanden for de akademiske medarbejdere på The Animation Workshop Kim Andersen.

Om der nu er mere ro på, efter at det er blevet offentliggjort, at Morten Thorning fratræder sin lederstilling den 1. november, vil tiden vise.

- Det håber jeg naturligvis. Mine kollegers arbejdsforhold ligger mig naturligvis meget på sinde, siger Kim Andersen.

VIA University College har i en periode arbejdet med en omfattende ændring af den enorme institutions organisation, og det afbrudte samarbejde mellem Morten Thorning og VIA skal også ses i dette lys.

- Mit eget og mine kollegers håb er, at den nye organisation magter at bibeholde den position, som TAW har nationalt og ikke mindst internationalt. Det er en stor opgave, og en del af æren for, at skolen er så kendt, som den er, har naturligvis Morten Thorning, siger Kim Andersen.

Opgaven med at drive TAW er kompleks, for stedet adskiller sig på en lang række punkter fra mange andre uddannelsesinstitutioner under VIA's hat, mener tillidsmanden.

- Jeg er naturligvis overbevist om, at den nye ledelse er meget optaget af at bibeholde TAW's ry og position. VIA er stolt over stedet, siger Kim Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

På kanten af kaninhullet

Annonce