Annonce
Sport

Team Viborg får tv-kamp

Team Viborgs spillere indtager Viborg Stadion den 19. maj. Arkivfoto: Morten Dueholm.

Team Viborg spiller den 19. maj mod SønderjyskE, og den kamp kan ses på Kanal Sport.

Annonce

Det er ikke hver dag, at kvinderne fra Team Viborg får mulighed for at spille på så stor en scene, som det er tilfældet, når viborgenserne den 19. maj møder Sønderjyske.

Kampen, der spilles på Viborg Stadion, transmitteres nemlig på Kanal Sport, da DBU har lavet en aftale med kanalen, som vil sende flere kampe fra 3F Ligaen. I Team Viborg-lejren glæder man sig til at spille en kamp på en noget større arena end normalt.

»Det er klart, at det giver noget motivation at spille på et stort stadion og så med tv på, så det glæder vi os i den grad til,« udtaler Team Viborg-træner Jan Madsen.

Team Viborgs formand Michael Staun håber på, at tv-kampe som denne kan være med til at gøre kvindefodbolden mere synlig.

»Det er måske starten til, at kvindefodbolden kan blive mere synlig og dermed kan komme til at markedsføre sig på lige fod med herrerne og indgå større sponsoraftaler,« siger Michael Staun.

Kampen er en del af nedrykningsspillet, hvor Team Viborg skal forsøge at redde sig endnu en sæson i landets bedste række for kvinder. I skrivende stund ligger Team Viborg til nedrykning sammen med tv-modstanderen SønderjyskE, og dermed er der lagt op til lidt af en bundgyser.

Læs mere i dagens udgave af Viborg Stifts Folkeblad.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Viborg FF's vej til sydafrikansk landsholdsspiller og mange nye fans

Annonce