Annonce
Sport

Team Viborg klar til pokalsemifinalen

Team Viborg er i semifinalen i pokalturneringen. Arkivfoto: Preben Madsen.

Team Viborg er kun et skridt fra en plads i pokalfinalen

Annonce

Team Viborg ligger i bunden af 3F Ligaen, men i pokalturneringen har holdet sat kursen mod finalen i Parken. I går blev BK 73 Slagelse rundbarberet med 6-0 i kvartfinalen, som blev spillet på udebane.

Allerede efter 15 minutters spil kom Team Viborg foran, da Pernille Madsen fandt vejen til nettet, og siden var der ikke tvivl om resultatet.

»Vi havde totalt styr på dem. De havde kun et skud på mål gennem hele kampen, og det er jo ikke særlig voldsomt,« sagde Team Viborg-træner John Kaptain efter sejren.

Team Viborg førte med 4-0 ved pausen og kunne snildt have vundet kampen med mere end 6-0. Men udeholdet lavede for mange dumme fejl i opspillet.

De øvrige resultater i pokalturneringen magede det således, at Team Viborg kan komme til at møde Brøndby eller Fortuna Hjørring fra 3F Ligaen samt Skjold fra 1. division. Sidstnævnte slog sensationelt OB ud af pokalturneringen, og på papiret har Team Viborg en god chance for at spille sig i pokalfinalen, hvis Skjold bliver modstanderen i semifinalen. Brøndby og Fortuna virker til gengæld en tand for gode på nuværende tidspunkt.

dakr

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Viborg FF's vej til sydafrikansk landsholdsspiller og mange nye fans

Annonce