Annonce
Viborg

Telenor savner kunder i midtbyen: Lukker afdelingen i Sct. Mathias Centret

Der er skodder for indgangen til Telenor i Sct. Mathias Centret - butikken trak for få kunder til. Foto: Morten Pedersen
Endnu en butik er på få uger lukket i Sct. Mathias Centret. Mangel på kunder har fået Telenor til at sætte skodder for butikken, og fremover vil Telenor kun være at finde i Bilka og Elgiganten.
Annonce

Viborg: For et par uger siden var det By Skagen, som lukkede i Sct. Mathias Centret. I sidste uge var det Telenor.

Telegiganten har taget konsekvensen af, at for få kunder lægger vejen forbi butikken i midtbyen - ligesom det i øvrigt er tilfældet for flere andre Telenor-butikker centralt i byer rundt om i landet.

Ud over Viborg har Telenor valgt at lukke sine fysiske midtby-butikker i Esbjerg, Ringsted, Køge og Østerbrogade i København. Og alle steder er historien den samme:

- Vi kan se, at trafikken af kunder i bymidten flere steder er faldende. Det har gjort det svært for os at drive rentable forretninger, og derfor har vi valgt at lukke flere steder - herunder i Viborg, fortæller Christian Drejer, der er salgsdirektør i Telenor.

Det er absolut ikke med direktørens gode vilje, at butikkerne er lukket.

- Vi vil rigtig gerne være en del af bybilledet, men når kunderne ikke er der, så må vi tænke os om og bruge kræfterne, hvor vi får mest ud af det, siger Christian Drejer og peger på to faktorer, der har gjort det svært for Telenor i bymidten:

- Rigtig mange handler på nettet, ligesom flere også vælger at besøge os i centre uden for bymidten. Fremover vil man stadig kunne finde os i Elgiganten og Bilka.

Det er vel også billigere for jer, at have en afdeling i en større butik, end at have jeres eget i Sct. Mathias Centret?

- Det er klart, at forskellige kanaler ud til kunderne koster forskelligt. Men det er egentlig ikke det, vi fokuserer på. Vi ser på kundestrømme, og om butikkerne er lønsomme. Og derfor har vi valgt, som vi har.

Salgsdirektøren fortæller videre, at det er Telenors politik at genplacere medarbejdere i andre butikker, så vidt det er muligt, men at det naturligvis også kommer til at medføre afskedigelser, når man lukker fem butikker.

Der opfordres til at besøge Bilka, hvis man vil i fysisk kontakt med en Telenor-medarbejder. Foto: Morten Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Smittetal sætter kedelig rekord - over 900 nye coronatilfælde i Danmark

Sport For abonnenter

Folkebladet mener: Teenagere skal tage en tørn og give ny energi

Annonce