Annonce
Debat

Test på skoler og coronapas med posten

Karin Gaardsted (S) er sammen med sin partifæller Mads Panny (S) og Eva Pinnerup (S) på Houlkær Torv fra kl. 9.30 og så går turen rundt til postkasser og dele flyers ud, lørdag den 12. december 2020. Foto: Johnny Pedersen

Læserbrev: Der har været efterspurgt mulighed for, at lokale borgere med dårlig mobilitet skal kunne benytte den lokale skole til at blive testet frem for at køre ind til testcentrene i de større byer. Der er et klart behov for at kunne hjælpe disse borgere, som langt hen ad vejen hovedsagelig opholder sig i deres eget hjem og ikke kommer rundt omkring på grund af at de er dårligt gående, ikke har bil og så videre.

Jeg har forelagt forslaget for vores statsminister og justitsminister, og responsen var positiv. Det bliver nu undersøgt, om det er muligt at føre ud i livet.


Annonce

Statsministeren er enig i, at ikke-digitale medborgere ikke skal stilles ringere end borgere, der har adgang til E-boks med Nem-id.


Ligeledes har jeg på baggrund af læserindlæg fra Jytte Christensen i avisen forleden spurgt ind til muligheden for, at der kan udskrives coronapas til de ikke-digitale borgere direkte på vaccinationsstedet umiddelbart efter andet stik.

Statsministeren er enig i, at ikke-digitale medborgere ikke skal stilles ringere end borgere, der har adgang til E-boks med Nem-id. Det er derfor glædeligt, at jeg kan oplyse om, at det nu er besluttet, at borgere, som ikke er digitale, vil få tilsendt coronapasset med posten – den afgørelse er med virkning fra sidste weekend.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Friis og Grønning om potentielt snarlig oprykning: - Vi vil stadig vinde vores egne kampe

Debat

Viborgs historiske hjerte er grønt

Sport

Det stinker af superligafodbold - Viborg FF tilbage på sejrskurs mod Helsingør

Annonce