Annonce
Digitalt

Test: Sennheiser HD 450BT er en billig indgang til trådløs, støjreduceret lyd

HD 450BT kommer med en nylon-taske, og de fylder minimalt, hvis man skal have dem med i sin rygsæk på farten. Pr-foto
Sennheiser tager kampen op med Sony og Bose med et par rejsevenlige, støjdæmpede og trådløse høretelefoner

Der er stor efterspørgsel på høretelefoner med aktiv støjreduktion, og Sennheiser kommer med HD 450BT med et kvalificeret bud i den billige ende af skalaen. Der er nemlig et kæmpe og hastigt voksende udvalg af trådløse høretelefoner, som både byder på god lyd og aktiv støjreduktion – men HD450BT skiller sig ud på prisen, for de lyder alt andet end billige.

Om testen og prislinks

Produkterne, vi anmelder i Jysk Fynske Medier, er udlånt af virksomheden bag produktet. Vi tester og anmelder altid objektivt, uden at virksomheden har indflydelse på processen eller den færdige anmeldelse.

Artiklen kan indeholde affiliate links til Jysk Fynske Mediers samarbejdspartner PriceRunner. Når læserne klikker på de links, modtager vi en mindre betaling, men de har ingen betydning for, hvilke tests vi bringer eller vores bedømmelse af produkterne.

Pæne og kompakte

Sennheiser HD 450BT kommer I et meget generisk hovedtelefon-design, der ikke gør nogen fortræd, men heller ikke skiller sig ud fra mængden. De kommer i glat, sort plastik med læderpuder på ørerne og en enkelt grå ring – også i plastik – nederst på hver bøjle. De fås dog også med omvendt fortegn i hvid med grå puder.

Høretelefonerne er meget kompakte, men ikke i en grad, så det går ud over komforten. De sidder komfortabelt på mit relativt store hoved, og jeg kan bruge dem med briller på. Den kompakte pasform har to fordele; de fylder ikke det store, selvsagt, og de sidder meget tæt. Sidstnævnte gør ikke noget dårligt for den aktive støjreduktion - tværtimod, mens førstnævnte understreger, at det her er et sæt høretelefoner, som er til at tage med på farten. Sennheiser inkluderer endda en lille, sort nylon-taske.

Annonce

Masser af bas

HD450 BT har en dyb, insisterende bas, der er lige til den gode side for min smag. I den gratis Sennheiser-app kan jeg dog via equaliseren ramme det – for mig – rigtige lydbillede, og så er HD450 BT en fornøjelse at lytte til. Jeg har lyttet til bedre trådløse hovedtelefoner med aktiv støjreduktion, men ikke i det her prisleje.


Den gratis app kan ud over equaliser og batteri-status ikke andet end at opdatere hovedtelefonerne, og den app må Sennheiser da gerne kaste lidt kærlighed efter. Her kan andre apps tilbyde et hav af presets, indstillinger til støjreduktion og forskellige lydindstillinger til forskellige situationer, og det er smart.

Batteritiden på HD 450BT er 30 timer, og de lader via det medfølgende USB-C-kabel. Du kan betjene høretelefonerne med knapper på den højre hovedpude. Det kræver lige lidt tilvænning at huske, hvad der er hvad, men så fungerer det også.

Alt i alt er HD 450BT fra Sennheiser et sæt høretelefoner, du bør prøve, hvis du er ude efter trådløs lyd med aktiv støjreduktion, og du vil have mest muligt for pengene. De er nemme at have med på farten med det kompakte design, en fornuftig batteritid og en stabil forbindelse med bluetooth 5.0 – og efter lidt justering lyder de godt med understøttelse af både AAC og aptX.

Pris og tilgængelighed: Sennheiser HD 450BT kan købes online og i butikker. Vejledende pris er 1350 kr.

HD 450BT er meget kompakte, men de sidder fint på mit store hoved - også med briller. Sennheiser har sørget for, at man kan skrue op og ned for lyd, styre musik og opkald og tænde og slukke direkte på højre pude, og det er smart. Pr-foto
Annonce

Mest læste

Kultur For abonnenter

Dagens magasinfund: Stenalderbondens henlagte skat

Danmark

Torsdagens coronatal: Syv færre indlagt det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

- Jeg har aldrig helt forstået hypen omkring Hald Sø - men en weekendvandretur om søen fik mig overbevist

Viborg FF For abonnenter

Ny bane er klar til lørdagens derby - tekniker og sportschef roser stadions nye hybridunderlag

Debat

Man gjorde en humlebi fortræd: Viborg kan meget mere!

Rundt om Viborg

Protest: Naboer til kamp mod 'afvigende' bolig-nybyggeri i historisk fjordlandsby

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Alarm 112

Kæmpe-skyldner blev spottet på Bilkas p-plads: Politiet snuppede de penge, han havde på lommen

Erhverv

Navnløs-sagen kan ende med påbud og bøder

Sport

Kort før lokalopgør: FC Midtjylland-spiller er blevet testet positiv for corona

Alarm 112 For abonnenter

Mistænkt for menneskesmugling og uagtsomt manddrab: Nu er han blevet dømt for at belure en bekendt, der klædte sig af

Viborg

Søndermarkskirken er vejkirke: - Det gør ligesom dørtærsklen lidt lavere

Annonce