Annonce
Viborg

Testcenteret i sydbyen bliver - men ventetiden stiger

I Viborg Syd Idrætscenter har der i snart et halvt år været mulighed for at få foretaget en såkaldt kviktest. Foto: Morten Pedersen

Viborg: Viborgenserne kan som hidtil fortsætte med at få foretaget deres corona-kviktests i sydbyen.

Viborg Syd Idrætscenter, som det tidligere Liseborg Center officielt hedder, har nemlig forlænget aftalen med Falck Danmark, der står for de antigentest, der i daglig tale kaldes kviktest.

Fra mandag den 10. maj går de sportslige aktiviteter dog i gang igen i hallen, så derfor sker der forskellige ændringer på stedet for at få plads til både sport og næsepodninger.

Annonce

- Som bruger af testcentret må du derfor påregne øget ventetid til test, da testkapaciteten i centret nedsættes, oplyser Viborg Syd Idrætscenter på Facebook.

Der har været kviktestcenter i Liseborg siden december. I Viborg er det i øvrigt også muligt at få foretaget kviktest uden tidsbestilling i teatersalen på Ammunitionsvej, foruden tidsbestilte PCR-test i testcenteret på Vinkelvej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Viborg FF-træner tripper efter at komme i sving - har en måned til at finpudse og skærpe superligaholdet

Viborg

Så blev det alligevel til en hvid hue

Viborg FF For abonnenter

Trænerlegenden Ove C. har altid set et kæmpe potentiale i Viborg FF: Vi blev kaldt de grå mus - men vi var de kloge og flittige mus, som kunne slå de andre

Annonce