Annonce
Rundt om Viborg

Tid til at jagte genbrugsguld igen: Butiksfolk glæder sig til at genåbne

De seneste dage er blev der pakket ud og gjort klar til genåbning i Røde Kors' genbrugsbutik i Karup. Privatfoto: Ulla Brendstrup

Karup/Frederiks: - Vi blev glade, da vi hørte, at vi kan genåbne, og vi glæder os rigtig meget.

Sådan siger Ulla Brendstrup Pedersen, leder af Røde Kors' genbrugsbutik i Karup.

De seneste dage har hun og en række andre frivillige gjort klar til at genåbne. Blandt andet er der kommet en masse nye varer på hylderne, for folk har været flinke til at aflevere tøj og ting og sager under den seneste nedlukning, som jo begyndte lige før jul.

Annonce

- Folk har rigtig fået ryddet op, og selv om vi har haft butikken lukket, har der hver uge været frivillige til at tage imod og sortere de ting, der kom ind. Så vi er helt klar, lyder det fra butikschefen, der i alt har et hold på 44 frivillige til at holde genbrugsbutiksdriften kørende.

Knap så mange - men dog omkring 30 - er de til at drive Kirkens Korshærs genbrugsbutik i Frederiks. Den har selvfølgelig også måttet holde lukket i godt to måneder.

Lene Hjort herfra melder, at hun og hendes kolleger også glæder sig til at komme i gang igen fra mandag den 1. marts. Og tilsvarende Røde Kors i Karup har en del af de frivillige i Frederiks spenderet en del timer på det seneste for at få butikken gjort køreklar igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce