Annonce
Sport

Tidligere direktør vender tilbage til direktørkontoret - jeg kender jo jobbet

Jørgen Hansen havde ikke regnet med, at han igen skulle være direktør i Viborg HK. Men har vender tilbage til posten, da det netop nu er den mest oplagte løsning. Arkivfoto: Morten Pedersen
Det var bestemt ikke planen, at Jørgen Hansen igen skulle være direktør hos Viborg HK, men det er den bedste løsning netop nu.

Håndbold: Det er blot få måneder siden, at Jørgen Hansen pakkede ned på direktørkontoret hos Viborg HK.

Han kunne se tilbage på en rigtig hård tid i førersædet - en tid, hvor VHK et par gange virkelig fattedes penge, men det var alligevel lykkedes at vende udviklingen både sportsligt og økonomisk.

VHK havde leveret et par regnskaber med beskedne overskud - og sportsligt tegnede tingene også ret lyse med et talentfuldt hold, som havde bidt sig fast i haserne på de absolutte topklubber i ligaen.

Annonce

Og derfor var det i den 65-årige direktørs øjne det rette tidspunkt at trække sig tilbage og overlade pladsen til en anden.

Den anden var Alice Monberg, som kendte klubben som bestyrelsesformand. Hun var klar til at komme med ny energi og nye ideer, mens Jørgen Hansen blev bestyrelsesmedlem og stadig skulle løse forskellige opgaver for klubben, som var gået i blodet på ham.

Skiftet skete formelt den 1. februar, men allerede mandag den 14. juni er Jørgen Hansen tilbage som fast beboer på direktørkontoret.

Alice Monberg har sandet, at arbejdspresset var for hårdt - og bestyrelsen bad Jørgen Hansen om at træde til som direktør igen.


Det er helt sikkert den letteste løsning, og det er måske også den bedste på kort bane. Jeg kender jo jobbet, og jeg ved, hvad det går ud på

Jørgen Hansen, Viborg HK


- Det var bestemt ikke tanken, at det skulle gå sådan her. Vi havde jo håbet, at det her kunne bære, men når det nu ikke kunne det, så er det klubben frem for alt, siger Jørgen Hansen.

- Der var en statsminister, som sagde, at man har et standpunkt til man tager et nyt. Og jeg kan jo godt se, at når Alice nu ikke skal være her længere, så var det nærliggende, at jeg tog over igen - jeg kommer jo alligevel på kontoret hver dag, siger han.

- Det er helt sikkert den letteste løsning, og det er måske også den bedste på kort bane. Jeg kender jo jobbet, og jeg ved, hvad det går ud på, siger Jørgen Hansen.

Det er dog ikke nogen midlertidig løsning. I hvert fald ikke forstået på den måde, at Jørgen Hansen blot passer posten indtil bestyrelsen finder en ny direktør.

- Det var bevidst, da jeg sagde, at jeg gerne ville trappe ned. Men jeg kan sagtens se klubbens dilemma, og nu yder jeg gerne en indsats igen. Og jeg venter gerne lidt med mit otium. Vi tager det som det kommer, men det er ikke sådan, at vi her og nu er i gang med at lede efter en ny, siger Jørgen Hansen.

Annonce
Viborg For abonnenter

Plads til dobbelt så mange vandhunde efter 1. august: Viborg Svømmehal er klar til flere gæster efter nedlukning

Danmark

Tirsdagens coronatal:Yderligere 810 personer er testet coronapositive

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Borgerne har fået ny GPS: Anja kan forklare sammenhængen og vise vej i det kommunale system

Viborg For abonnenter

Efter megen snak om rå beton fik viborgenserne selv syn for sagen: Peak 12 blev godt modtaget af gæsterne

Rundt om Viborg

Lokal herregård lukker dørene op for gæster: Enestående mulighed for et besøg

Viborg

Viborgs vandrette elevator er snart på skinner igen

Sport For abonnenter

Viborg HK fik en kæmpesejr og et godt udbytte med hjem fra Tyskland

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Sport

Trods styrt undervejs - Melanie fra Mønsted blev dansk mester

Rundt om Viborg For abonnenter

Opfordring fra naturfredningsforening: Fjern dæmningen og byg en bro

Sport

Mens du sov: Kajak-Emma klar til semifinale, dansk bryde-nedtur og ny verdensrekord

Kultur For abonnenter

Dagens magasinfund: Bronzealderens krigere

Viborg FF For abonnenter

Bagkanten: Nederlaget til FCM var et sundt virkelighedstjek

Viborg

Landboforeninger i offensiven om vandplaner: Problemerne skal løses lokalt og i fællesskab

Annonce